Történt április 25-én, hogy meghalt a jó kis Seagate Barracuda a gépemben. Oldallap lekap, kábelek megigazít, kitakarítás, piszkálás... BIOS-os bizergálás, egyik se segített, szóval ismerős felhív, garancia igényel, és el is vittem hozzá a gépet. Ez volt kb egy hét, szóval még ez se ment vmi gyorsan, aztán a hosszú hétvége után tájékoztat, hogy "jah bocs azt nem mondtam, hogy legalább két hét míg megnézik, tényleg jogosan igényeled a garanciát?!". Mondom fakk, már így is elég volt gép nélkül, de nem para, új vinyót beszerzek, viszem hozzá, rakja fel xp, vista, ahogy eddig volt (nála volt a gép, szal akkor nehogy már én szenvedjek ezekkel is ).
Mondjuk az utóbbi mondat elég összefoglalt, lévén a vinyót nem egyből vittem neki, hisz ő tájékoztatott, hogy neki biza van egy kétszázas Samsung-ja, és azt rakja be, de kiderült, hogy az gyári hibás... Még jó hogy a busz hozzájuk félóránként jár, és így lehetetlen odajutni Sebaj, gyorsan vettem egy 250-es Samut, rendszervinyónak jó lesz, míg meg nem jön a Barracuda.
Ma el is hoztam a gépet, driverek telepít, aztán nézem, hogy tényleg felrakta az Office-t, de csak XP-re, szal most vagy mikor megyek vissza akkor lesz ide felrakva, vagy Open Office... Mondjuk nekem 8, de azért ezt még le kell tisztáznom
Lényeg a lényeg itt vok két és fél óra telepítés után (csak programok, és driverek), és már úgy érzem kész vagyok, pedig még a java hátra van... Játékok, és egyéb programok (Premiere Pro ), amiket majd még a másik vinyóra át is kell helyezni.

És ha megvagyok a Premiere Pro telepítésével, akkor egy videót is csinálok, amihez majd egy versenyt is fogok rendezni, de ez még messze van, lévén sok dolgot kell még addig letöltenem