Spider-Man: Web of Shadows
SMoS E3 trailer
Eme első trailert már láthattuk, szóval nem igazán értem mitől lett E3-mas trailer, de mindegy. Ez a kis videó, mely a sztori egy igen kis töredékét mutatja be, igen sok dologra adhat reményt, hisz ez a felállás talán a legjobb S-M játékot eredményezheti. Ugyan a 3. rész játéka is jó (amihez sajna még nem volt szerencsém), de ha itt is meglesz az a szabadság, ami a 3-ban, akkor tuti ez lesz a legjobb játék.
SMoS játékmenet videó
Engem ez a videó úgy letört, hogy csak na. Hihetetlen bátornak kellett lenni, hogy ezt kiadják. Mentségükre legyen mondva, ez egy kézikamerás felvéltel, szóval nem hiszem hogy ők hivatalosan ilyet kiadnának. A minőség kézikamerás mivoltának köszönhetően rossz. A játékmenet se nagyon jött át, és mivel zene sem volt így elég unalmas lett az egész. Ha a teljes játék ilyen lesz (most a játékmenetre gondolok), akkor nagyot fog bukni, hisz a pók játékokban szerintem a legnagoybb királyság a háztetőkön szabadon hintázni (amire itt nem lehet majd panasz, mivel szépen meg lesz animálva). Remélem jobb lesz a játék mint amilyennek a videó alapján gondolhatnánk.

Sims 3
Sims 3 E3 trailer
És igen, végre jön a Sims 3. Mondjuk az még messze van, mert legalább 2 Sims 2 kiegészítő van még bejelentve Én nem vagyok különösebb Sims rajongó, de azért eddig mindkét résszel eljátszottam egy darabig, aztán meguntam. Nem rossz játékok, csak nem túl izgalmasak. Én biztos kipróbálom ezt a 3. részt is, de nem tart majd olyan sokáig a varázsa, mint az elődöknél. Hogy miért?! A videóból rengeteg dolgot leszűrtem Az első ami nagyon zavar, az a grafika. A tárgyak, és egyéb dolgok kidolgozottságával nincs gond, viszont a karakterek még mindig olyan csúnyák, amilyenek voltak. Jó értem én, maradni kell a tipikus simeknél, de ennyire?! Semmi nem változott. Legalább a hajukon, meg a szemükön lehetett volna javítani, de nem. SEMMI változást nem látni. Talán kicsit változatosabbak (a duci hölgy pl), de mivel nem lettek különösebben fejlesztve, ezért nem is lesz sok eltérés a 2-ben készített karakterektől. Ami igazi újítás akar lenni, az a teljes szabadság. Oda mész a városban ahova akarsz, töltés nélkül (halkan jegyezném meg, hogy a 2-nél is ezek az ígéretek voltak). Ez igen jól hangzik, ráadásul az tényleg vicces, ha felhívsz valakit, és megkeresed a városban, és az felveszi a telefont Az ilyen kis részleteket nagyon tudtam értékelni a Simsben (nekem a kedvencem az volt, mikor jött a Halál, megölte az emberemet, és leült TV-t nézni, aztán reggel eltűnt ). Remélem még a grafikán javítanak kicsit, és a játékmenetet is bonyolítják (nah persze, és akkor a 8 éves kislányok hogy játszanak majd vele?!).

Tom Clancy's EndWar
EndWar Ubi days 07
Ugyan ez a videó a 2007-es Ubi Daysről származik, de gondoltam berakom, hogy lássátok mivel állunk szemben. Az egyik legzseniálisabb stratégiai játék lesz. Ebben biztos vagyok. Az nem titok, hogy én nagy WiC fan vagyok, és ezt a játékot potenciális ellenfeleként látom a WiC-nek. Ám nagyon várom. Igazából inkább ez egy kibővített WiC lesz, hisz minden lesz benne, ami volt, ám millió új dolog. A járműveket, és egységeket egyenként (!) fejleszthetjük, és megmaradnak a meccsek végén. Egy nagy világtérkép lesz (a WiC SA már tartalmaz majd ilyen funkciót, de csak konzolon), amin kiválaszthatjuk hova akarunk beugrani. A grafika is jól néz ki, bár a robbanások lehetnének jobbak is, nekem így kicsit műrobbanásoknak tűnnek (túlságosan le vannak simítva az éleik, így túl "gömb" formájuk van). Ám amivel igazán nagyot akarnak robbantani, az a hangvezérlés. Ami állítólag még működik is. Hiszem ha látom, ráadásul már megtudhatuk, hogy az igazi pro-k, gyorsabban navigálnak majd egérrel, meg bill kombinációkkal (bár ha belegondolok, hogy így akár több egységet is irányíthatunk egyszerre /egérrel, és hanggal, ez már kettő/). Amikor néztem az E3-mas videót (lentebb), akkor nagyon megrémültem, mivel a végén nem említette a PC-t mint platformot. Ám jön PC-re, szóval most már megnyugodtam Ami még nagyon tetszik, az a fedezékrendszer. A WiC is mutatott ilyet, hogy erdőben, meg házakban az egységek erősebbek, viszont itt egyszerű falak mögé is bebújhatnak egységeink, és onnan támadhatnak. Így kevesebb HP-t veszítenek.
EndWar interview

Ennyi lett volan az E3 összefoglalóm. Igazából akartam még egy Alpha Protocol cikket is bele, de arra se időm nincs, se olvasóm. Legalábbis nem túl népszerűek ezek Tudom nyár meg ilyenek, de sebaj. Tényleg nem lettek minőségiek Egyébként holnap újabb Photoshop művekkel jövök, amik szerintem az eddigi legjobbak, amiket én készítettem.