Igazából sok gond nincs a Crysisszal. szépen fut. ugyan a dx10 effekteket ki kellett kapcsolnom, mivel dx10ben vibrál a monitor. igazából ezt az EA se tudja megmondani miért, de a megfigyelés az, hogy a crt monitorok miatt. szóval most dx 9ben játszom, október elejéig, amikor jön az új monitor. egyébként szépen fut, még dx10ben is futtattam egy kicsit. ugyan az élsimítást visszább kell venni, de megyeget
a játékmenettel már nem vagyok ennyire kibékülve. igazából az egész fps műfajhoz annyi közöm van, mint méhnek a a papírgyárhoz (vegyük azt, hogy a méhész fia az egyik munkás ott). igazából tök jó ez a nanoruha, de semmi extra. még csak nem is új ötlet, ahogy azt beharangozták. jó persze, egyedi ötlet, de ismeritek a project snowblindot?! nah az ugyanez, csak implantokkal. igazából az egész game a grafikára építkezik, meg még talán a sztorira. a sztori érdekel is engem, de mivel nem tetszik úgy összességében a game, ezért nem tom, hogy végigtolom-e. igazából az egész dzsungel dolog, engem a Lostot idézi, mintha valami gyenge koppintás lenne (a jéghegy csúcsa pedig, hogy az UFO-k is ugyanúgy vannak mint a füstszörny, szóval ez elég gázos). ráadásul a grafikával se tudtak nagyot mutatni, mivel azt kaptam amire számítottam. szal igazából még csak azt se nézem, hogy mien a grafika. sőt tovább megyek. nekem a via domusos dzsungel a maga hibáival sokkal jobban tetszett.

nah mind1 ennyit a siránkozásról. csak végigtolom egyszer a gamet, de nem jön be. ha az AC-t végigtoltam másodszor, megírom róla a cikket, és talán unaloműzőnek ezt fogom játszani. de egyébként meg ott a WiC, és hétfőn már én is megveszem a Sporet. természetesen a galactic editiont.

jah, és pénteken info doga nagyon lol az egész