hát akkor először szeretném a frissítésekkel kezdeni, és átugrok majd később a többire. a legfőbb frissítés, hogy mostantól az oldalt eléritek a ferdzso.try.hu címről is. szerintem hasznos ötlet, és innovatív. ahogy a "coming soon" rész is megújul (amit szerintem, a pgos blogok történelmében én alkalmaztam először ). megpróbálom kronologizálni a postokat, tehát vhogy időrendet rakni megírásuk listáján. persze ezt több dolog is befolyásolja, és közben is lehet, hogy lesznek cserék, és egyéb más cikkek.

akkor térjünk át a sulira, ami miatt lehet, hogy egy kicsit kevesebbet postolok. mivel eddig a tanárok inkább az érettségivel, és az érettsgéizőkkel foglalkoztak ezért most kell pótolni a dolgokat, úh utolsó előtti héten minden nap írunk valamiből (jegy döntő főképp), és két ECDL vizsga is vár rám (hétfő két előkészítő arra, szerda csütörtök vizsga word/acces), úh elég húzós hét lesz.

jövőhéten emiatt nem szándékszom melózni (szép is lenne... ), ám ma érdekes eset volt. ugye kocsik közt szórólapozom, és hát azért még nincs tisztázva a dolog, ezért ha rendőrök jönnek, jobb nem menni. nah ez úgy nézett ki, h nem igazán figyeltük a sort, csak mikor már leléptünk a járdáról akkor láttuk, h van rendőr. szal szóltam havernak, h rendőr, és egy gyors hátraarcot csináltunk (elég gyors volt, és feltűnő ). a rendőrök persze egyből röhögni kezdtünk, úh mi se álltuk meg h ne röhögjünk. benyomták a szirénát, h adjunk már nekik is lapot oda mek, iet szól "ez nem megkülönböztetés?!", mondom "csak egy kicsit" szal oltás volt

tehát ne feledjétek: ferdzso.try.hu !!!