Igazából a bevezető egy kifogás is lehetne, mivel nem nagyon akaródzik írni. Igazából lenne mit, hisz ott a Mass Effect Ascension, a Bionic Commando, és ma szereztem be a H.A.W.X-ot is... De a suli mellett ez csak egy plusz elfoglaltság, ráadásul nem is nagyon vagyok este, amikor tudnék írni.
Ráadásul az iskola se egy leányálom (bár nincs okom sok panaszra ). Idén kezdtünk németet tanulni (mikor beletörődtünk, hogy ezt kell tanulni, komolyan vettük, és mikor kiderült, hogy a tanárunk az ábécét se tudja, akkor kétségbeestünk, de visszatértünk a régi, nemtanulunknémetet állapothoz), tanárokat váltottunk, a régi tesi tanár elment, aki miatt nem sírtunk sokat, az új jobb fej, csak nála ténylegesen dolgozni kell (komolyan), a Gazdasági óránk ketté vált, marketing (a tanár és az anyag nagyon jó), és közgáz (a tanár rosszabb mint a tavalyi, és ez nagy szó, az anyag... aki tanul ilyet, az tudja). Idén már van töri fakt is (a régi tanár tanítja, az újat senki nem szereti így ide menekülnek, szal én azon kevesek közé tartozom, aki tényleg újat tanulna, és nem ismételne), angolra se ártana bejárni, de tavaly is félbemaradt, idén meg már más tanítja, aki annyira nem jó. Idén tervezek emelt angolt tenni, de nagyon nem törődöm vele, szal emiatt majd lesz még egy parázós post vmikor érettségi előestéjén A többi érettségiig van még egy évem (nyelvi előkészítő rulz ), és még felvehetek új tárgyat (a föci és közgáz közt őrlődöm, valamelyik kelleni fog, de ha mindkettőt akarok, akkor a töri emelt ugrik, bár az még közel se biztos, hogy akarós dolog számomra ).
Nah, viszont most rá is jöttem, ahogy írok, hogy van német házi, a német ábécé (vki világosítson fel, hogy a ß része az ábécéjüknek? mert az nagyon kimaradt, bár a qu betű után nem lepődök meg semmin) mellé a magyart, de leszek olyan szorgalmas, és odaírom a cirillt is (plusz két perc lol). És azt se feledjétek, hogy az elsők közt felelni a legjobb (irodalomból tapasztalat: megtanultam a felvilágosodást, feleltem a romantikából, és négyest kaptam köszönhetően annak, hogy én voltam a szerencsés első, kedvel a tanár a logikám miatt /a töri tanár is értékeli a gondolkodásom, csak a mateknál nem vagyunk így, ami hozzám jóval közelebb áll, mint az utóbbi kettő /, és tudtam, hogy a Candide egy tézisregény, de most legalább egy jó negyed évig még csak könyvet se nagyon kell vinnem irodalomra ).
Még sok mindent mesélhetnék (főleg a német tanárról, akin már mi halálra szórakozzuk magunkat, de aki németes, az jobban értékelné a dolgait ~ itt jegyezném meg, hogy a német a retardálódott angol egyik ága, szal kerüljétek mint a csöveseket a Moszkva téren), de nincs kedvem, plusz a Hawx is feltelepült. Íme a videóm a játékról, és ne felejtsétek megnézni a Ballad of Gay Tony Debut trailerét, és az Assassin's Creed 2 Visions of Venice-t, mivel a legjobb videókészítők csinálták