Bizony, a szerverek pangása miatt elhatároztuk, hogy lesz egy CTF event. És ez jó. Mivel nem akarok rövid postot, ezért leírom az előzményeket, és a szerver történelmét
Mikor megalakultak a szerverek, még sok gond volt velük, de nép is volt, aki segítette az adminokat. Akkor még Darthsot is fent lehetett látni. Azóta nem mondanám, hogy érdekli a szerver sorsa. Akkor még Chidori igazgatta a népet, és szerintem igazán jól csinálta, hisz nem volt szigorú, és nagyon nagy cuccokat rendezett Első próbálkozásai azért nem működtek, mint pl az, amikor azt akarta Frapsre felvenni, hogy leugrál a nép Legalább nekem lett belőle egy jó videóm. Ám később, volt egy hihetetlen élvezetes játék, melyről készült egy nagyon élvezetes videó, nekem ez a kedvencem.
Ezután jött a "rendszerváltás". Csybét kinevezték adminnak, majd ő szépen kitúrta Chidorit Ezeket a köröket lefutottuk, ők ezt lerendezték egymás közt, akit érdekel a dolog, lapozzon sokat vissza az Online szerverek topikban.
Tehát most, hogy Csybe úgydöntött, hogy visszatér (volt neki is egy durci pillanata, amikor azt mondta, hogy ő soha többet nem jön fel, ám hiába kezdtünk örülni (:evil, visszatért), és eszközöl néhány változást. Sajna a szerver adminkodása óta egyre üresebb, köszönhetően annak, hogy a nép unja az Academyt, és a szerveren se tud mapeket változtatni. Szóval azok a gagyi mapek vannak, amik nagyon rég fel lettek rakva, mikor még Darthsot kicsit is érdekelte (jó sok dolga van, de akkor adjon valakinek jogot a map feltöltésre) a szerver (ezezkért is sokat kellett könyörögni). Szóval a változás érdekében jön a CTF event.

Eme eventen elvárunk némi önfegyelmet, kérünk titeket, hogy ne sírjatok amiatt hogy miért nem FFA van, és ne lámuljatok, és ne szemétkedjetek. Tudjátok mire gondolok, ezzel is tele volt az Online szerverek topik. Az event ma délutántól tart, és még bizonytalan ideig marad, így aki egy jó CTF-re vágyik, az jöjjön fel amint tud. Este 9 fele főleg, de már 3-kor is tudtok jönni (forrásaimtól tudom, hogy Csybe most kajál, és utána beállítja a szervert, szóval ha nem kajál sokat, akkor 3-kor már jöhettek is, én ott leszek). Este 9 fele is biztos leszek, és ha vagytok elegen, videót is csinok, szigorúan az Xfire-rel, mert a Fraps bezavar Xfire-nek, ugyanis játék közben ha megy Fraps, Xtűz nem akar működni. Úh marad Xfire a felvételre Remélem leszünk sokan, és jó videót készítünk.

Event mától tart pár napig, így érdemes kihasználni ezt az alkalmat!!!