Előre leszögezem, hogy nem vagyok rasszista, csak diszkriminatív. Ugyan ahhoz, hogy megértsétek számomra mi a különbség olyan perspektíva kéne nektek is, mint nekem van. A lényeg a lényeg, hogy a diszkrimináció nem egyenlő a rasszizmussal, és előbbi az én szememben még csak nem is rossz dolog. A világban mindenki diszkriminatív, ám a rasszizmus az a kollektív diszkrimináció, ami már megítélés nélkül, csak faji különbségek általi elkülönítés.

Ez manapság egyre fontosabb kérdés, hiszen mindennap vannak atrocitások a magyarok és a kisebbség között. De vajon ezért tényleg a magyarok a hibásak, hogy el kell tűrniük egy olyan népet, akik csak a magyarok engedékenysége miatt vannak itt?! Hisz a történelem is bizonyította, hogy mi foglaltuk előbb el a Kárpát-medencét, és nem ez a kisebbség. Persze, ők is ide tartottak, de ez nem jogosítja fel őket arra, amit most művelnek, hogy csak úgy bevándorolnak az országunkba mintha az övék lenne.
Ám ahhoz, hogy megértsük miért viselkedik ez az "elnyomott" kisebbség úgy, ahogy, meg kell ismernünk történelmüket, és őket magukat. Most már biztos világos, hogy azokról beszélek, akikről közvélemény kutatások alapján derült ki, hogy nem látunk szívesen, ám ők akkor is maradnak. Ők a pirézek.

A pirézek, Piréziából vándorolnak ide, ami a Pireneusokon innen és túl található, ez természetesen a különböző nézőpontok alapján folyamatosan változhat. Egyenletes, kiszámíthatatlan sebességgel kering a földön saját, vagy (vallásuk jövendölései értelmében) a magyarok tengelye körül. Anarcho-szindikalista diktatórikus istenpirály köztársasági alkotmányos teokráciában élnek, ami demokratikus eszközöket vet be a politikusok kiválasztására. A választási küszöb 10%, és csak ez alatt lehet bejutni. Értelem szerűen az kapja a legtöbb mandátumot, aki a legkevesebb szavazatot kapja, így biztosítva az egyszerű nép irányítását.
Ám az egyik okuk a bevándorlásra, az a BTK-ük, ami kimondja, hogy mindenki bűnös, még ha nem is tett semmit, hiszen fog.
Országuk zászlaja multiamorf polycolor, ráadásul mobil. így tüntetéseken nem láthatóak zászlókat lengető vandálok, csak telefonokat és laptopokat használnak országuk jelképének megjelenítésére. Címerállatuk a pipi és a tapír piros ruhában egy csokor Pipitérrel.

Piréziában az egyetlen hivatalos nyelv a piréz nyelv. Bármilyen más nyelv bármilyen használata - a magyaron kívül - szigorúan tilos. Ezért nehéz megállapítani valakiről, hogy piréz-e, mivel már hazájukban gyakorolják a nyelvünket, ráadásul a középkori piréz betörések alkalmával nem egy gyereket raboltak el, majd neveltek fel, hogy visszatérve terjessze a pirézek imádatát, több- és főleg kevesebb sikerrel, de ennek eredménye, hogy rengeteg közös szavunk van, és a nyelvtanunk is hasonló. Ehhez hozzájárul a tény, hogy a pirézek mindig is követték a magyarokat, így csökkentve a költségeiket, hiszen a vándorlások során a magyarok rengetegszer hagyták hátra eszközeiket, és értéktelenebb dolgaikat, amiket aztán ez a népcsoport újra felhasznált. Ennek következtében további nyelvkapcsolatok találhatóak, hisz az Urál-hegységben már felfedeztek nyomokat ősi piréz létformákra, bár ezek többnyire piréz tudósok állításai, amik elferdített hírek is lehetnek.

És most térjünk rá a legfontosabb részre. Miért akarnak itt élni a pirézek?! Őseik a pre-pirézek és a pán-pirézek valaha egy népcsoport voltak, ám a pán ág elvándorolt őshazájukból, és a magyarokat kezdték követni.Kutatások szerint (amik ismét kétségbevonható piréz kutatók munkái) pán-piréz népek őshazája a mai közép-Magyarország területérén volt: a piréz egy csepeli ős-eredetű népcsoport. Legalábbis erre utal, hogy eredetmondájukban igen jelentős szerepet játszik egy György nevű csepeli ős pre-piréz. A hosszú útjuk során a pán-pirézek elfelejtették (kétes eredetű) eredetüket, így a már említett helyen telepedtek le. Ám arra emlékeztek, hogy a Kánaán számukra Magyarországon található, így a honfoglalás után több támadás is érte a betelepült magyarokat. Ekkor kezdett elterjedni a Nagy Zarándoklat eszméje, ami kimondottan a magyarok ellen szólt, és az ő eltüntetésükre irányul, mintegy a mi tudtunk nélkül.

Ennek a népirtásnak megvan adva a végső dátuma is, amikorra a magyar egy kihalt nép lesz, ám ezt a dátumot még senki nem fejtette meg a piréz időszámítás rejtélyessége miatt (a váltószámok 3,14 környékére lőhetőek be, de még senki nem értette meg ezt).
Ez tehát bizonyítja, hogy a magyarok nem rasszisták, és nem ellenségesek, csak ha megköveteli a létük. És a piréz történelem, és legendák alapján, amiket ti is ismertek, már látható, hogy miért nem szeretik a magyarok a pirézeket. Hisz minden magyar tudja, hogy egyszer eljön a Piréz-bosszú napja, de nem tudni mikor. Ám meglepő módon mi is felkészültek leszünk, és akkor a pirézek ismét érezni fogják a magyar igazságszolgáltatás kemény kalapácsának ütését, mely eddig üllőkön vert, s most már civilizált formában bíróságokon fog lecsapni az ellenségeinkre.

Ne feledjétek! A pirézek köztünk élnek...

forrás