A program egy visszaszámláló, olyan, amilyet anno még Desmond nyomogatott a Hattyún (ez egy állomás /Dharma Kezdeményezés által épített/, a gyengébbek kedvéért). A számok, és a kijelző ugyan az. Van több fajta ilyen program, én a legjobbat mutatnám (szerintem ez a legjobb, mivel itt végig látod a gépet, nem csak a számlálót, plusz millió lentebb részletezett dolog).


FIGYELEM!!! A háttérkép, és a képen látható, nem a Widgethez kapcsolódó ikonok és egyéb tartozékok nem a csomag részei!!!

És mit kapunk?
Kapjuk ugye a fentebb megtekinthető feelinges cuccot, amit egy oldalon (látható) eltűnő (majd eltűnik, a képen látható) Yahoo "widget kezelő" (ezt én találtam ki most gyorsan ) segítségével indíthatunk (más elég hasznos cucc mellett), rejthetünk el stb.
Beállíthatjuk, hogy az óra animálva pörögjön (vagy váltson számot), villogjon-e a kurzor, lássuk-e az Execute gombot, és a gép méretét is változtathatjuk. Ami a legjobb szerintem, az az, hogy ha nem nyomjuk le a gombot. Beállíthatunk különféle effekteket, például, ha nem ütjük be a számokat, akkor kikapcsol/újraindul/készenlétbe tud kapcsolni a program (ezen folyamat során keletkezett adatvesztésért felelősséget nem vállalnak). Beállítható továbbá a logolás (feljegyzi, hogy mikor nyomtuk le a gombot), amiben az a poén, hogy beállíthatjuk, hogy egymás mellett jelenjenek meg az adatok, mint a sorozatban.
A legjobb az, hogy még animáció is van, ha nem nyomjuk le a gombot
A telepítés egyszerű. Felmentek ERRE az oldalra, és ott a Get It! gombra kattintva leszeditek a Yahoo programot. Azt nem tudom, hogy kell-e futtatni, mert nem csinál semmit, de egy dupla kattintás nem árt. Majd ismét katt a Get It!-re, és szépen kezdi letölteni. Ahogy lent van indíthatjátok is

Ajánlom minden Lost rajongónak, a legvadabbak, akár ezzel is kelhetnek, hisz itt a nyár, otthon maradnak, gyúrni (mint Desmond), és közben nyomkodhatják a gombot, amíg egy megszállott kopasz csávó ránk nem robbantja a házat

Tehát a program INNEN letölthető!!!