Először is, elmondanám, hogy az oldalsávban kikapcsoltam az autoplayt, mert pár embert zavart (megértem). Található benne egy új szám is, szóval azt is érdemes meghallgatni (az első).
És akkor a tárgyra térek. Spore... Végre fel tudtam rakni az első patchet (volt időm kivárni a telepítést, mivel kb addig tart, mint egy sima game telepítése). Szóval most örülök, mint négyfejű lény, a harmadik farkának...

A játék ráadásul jól fogy! Eddig több mint 1 millió példány fogyott el, és ezek tulajdonosai 25 millió lényt töltöttek fel (nagy fejszámolás árán rájöhetünk, hogy ez emberenként 25 lény), így aki online szerzi környezetét, elég nehezen találkozik 2* ugyanazzal. Ugyan az eladásokban a Nintendo-s, és mobilos verzió is benne van, de azok elenyészőek szerintem, a PC-s sikerhez képest.

Egyelőre még nem jön a játék értékelése, mert még egyszer végigjátszom (és most van rengeteg játékom, szóval nem ma kerül rá sor ). Egyébként a következő ötletet maga Persian adta, a legutóbbi postjával, hogy képes beszámolót tart a lényeiről. Hát gondoltam, én is megosztom veletek lényeimet.

Visit Spore.com