Persze kijelenteni, hogy a legjobb nem az én tisztem, de nekem ez tetszik mind közül a legjobban. Talán a játék, talán a zene miatt. Gondolom utóbbi a ludas, hiszen hiába vannak remek X-Ray Dog, vagy Immediate Music zenéim, a populárisabb zenék mindig sokkal jobbá teszik a videókat. Ez esetben is ez történt, ám úgy érzem, hogy sikerült megtalálni a játék és zene között az egyensúlyt. Remélem tetszik, mivel nekem nagyon (és ilyet tényleg nagyon ritkán mondok), a benne lévő hibákkal együtt.
Az alkalom egyértelmű, ráadásul a csavar az, hogy anno a Trailer of Star Wars Force Unleashed-et mint egy protestációt készítettem a PC-s verzióért. És íme, a siker az enyém is, még ha csak 800 embernyi, akakor is.
A minőség szokásosan HD (1280*720, az 1920*1080 /Full HD/ nem létezik a YouTube számára, még ha írják is, lévén anno a Liberty City Groove úgy lett feltöltve, és szépen el lettek rontva az arányok...), és amire büszke vagyok, hogy sikerült olyan videókat szerezni, amiben nem voltak hudok, vagy vízjelek (bár erre mindig ügyelek, de egy hosszabb videónál azért bajosabb a dolog, főleg ha még a HD feltétel is szerepel a listán). Élvezzétek, és várjuk a TFU PC-s verzióját.



Aki esetleg lemaradt volna az 1 éves "Trailer of" videóról (aka Trailer of Assassin's Creed 2), az nézze meg ezt a postot.