Több postot is akartam írni az elmúlt hetekben, de valahogy nem sikerült erőt vennem ahhoz, hogy megírjam őket. Az egyik a TFU2, a másik az F1 2010-ről szólt volna. Persze nem adtam még fel, hogy írjak róluk, de már aktualitásukat vesztették, így tovább is várhatok velük (utóbbiról van egy elképzelésem, hogy kb mikor írom meg, és nincs is az olyan messze ).

Amiben segítség kéne, az Photoshop. Ugyanis mindjárt itt az 50. videóm, és annak több aspektusát is homály fedi, még számomra is, így nem tudok sok konkrétumot mondani róla. Sőt, szinte semmit nem tudok. Az biztos, hogy egy valamennyire nézhető verziója hamarabb kész lesz, mint a 49. videómnak, de végleges formát csak a feltöltés előtti napon fog ölteni. És ehhez kéne valaki, aki tud valamennyire a képetszerkeszteni. A feladat nem nagy, valószínűleg magam is meg tudnám csinálni, de sok kedvem nincs hozzá, szóval aki akar segíthet, rám ír, megbeszéljük. Aztán lehet, hogy nem is lesz szükség a képre, de egyelőre biztosra szeretnék menni (plusz ha nem is kerül be a videóba, a készítője legalább tudni fogja, mi az 50. videóm ).

A következő videómról sem tudok sokat mondani. Többet is vágtam egyszerre pár hete, de félbemaradtak, és nem hiszem, hogy be lesznek fejezve. Nem rosszak, sőt! Kifejezetten jók, de nem igazán érzek motivációt, főleg hogy napról-napra vesztenek aktualitásukból. Az egyik ugye a Blood Stone volt, amit anyag hiányában hagytam félbe, a másik egy Caprica videó lett volna, amit ugye leállítottak, én meg már töröltem a részeket, szóval a videónak is vége. Viszont a Blood Stone-t lehet, hogy még látjátok, mert az nézhető formában van, és ha nem úgy állok majd az 50. videóval, ahogy kéne, akkor nem fogok egy teljesen újat csinálni, hogy kitöltse a számmisztikus űrt.

Viszont, ha egy újba fogok kezdeni, akkor arról tudok pár információt mondani. Az alap ötletet már felvázoltam, hogy miről fog szólni, és hogy milyen zene fog alatta menni. Szerintem sokaknak fog tetszeni. Egyelőre erről is csak annyit tudok mondani, hogy köze van a legújabb Való Világhoz. Lehet találgatni, de többet úgysem fogok elárulni.

Ismét túl vagyok egy semmitmondó poston, szóval aki úgy érzi, hogy jól tud képet szerkeszteni, és nem tartja sértőnek, ha egy megalázóan egyszerű feladatra felkérem, az írjon nyugodtan...