Egy év hosszú idő (pontosabban augusztus 2-án lesz egy év, de hétvégén nem akartam YouTube-ra töltögetni), és nem is tudom miért éreztem kéztetést anno arra, hogy csináljak egy Assassin's Creed videót. Talán túlzottan vágytam már, hogy kipróbáljam, talán csak unatkoztam. A lényeg az volt, hogy lefoglalt, és tetszett már akkor is a videókészítés (akkor már volt YouTube profilom egy ideje, videókkal), és kíváncsi voltam, hogy tudok-e olyan videót csinálni, egy általam kedvelt zenére, ami nekem tetszik. A lényeg inkább a "nekem"-en van, és az is a saját ízlésem értelmében. Kíváncsi voltam, hogy tudok-e jól vágni a zenére, és nézhető videót csinálni. Ezek többé kevésbé sikerültek, bár inkább kevésbé, és a jobb részek is a véletelen műve, de a videó kész lett, és sokakanak tetszett, de legfőképp nekem (legalábbis így visszatekintve annyira mindenképp, hogy folytassam a videókészítést). Így elkészítettem a következő videót, ami a nemrégiben PC-re is bejelentett Force Unleashed volt. Eredetileg más zenével akartam, és arra a zenére lett rávágva, ami később egy AC gameplay alá került, ám ami végül társult hozzá az is megfelelt. Ugyan ez se volt tökéletes, de ismét csak ott tartunk, hogy nekem eléggé tetszett, így folytattam.

Fölösleges lenne részletezni az egészet, hiszen már nem egyszer volt az egészről szó. Azóta sokat fejlődtem, ha máshol nem az érzékelésemben. Ma már század (meg merem kockáztatni, hogy akár ezred) másodperces hibákat is észre tudok venni egy-egy videóban, ami nem kicsit könnyíti meg a hibakeresést. Persze ez nem nagy cucc, de nekem kellett idő, mire hozzászoktam, és ma már szinte bárhol észreveszem ezeket a hibákat.

És itt vagyunk most, egy évvel később, már egy más programot használok, mint a MovieMaker, de megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból. Ugyan zeneileg most kis hiányban szenvedek, így nem sikerült hoznom Hans Zimmer színvonalát, de ami volt, abból mindent kihoztam. Remélem tetszik, és ha más miatt nem, ezért vissza-vissza néztek.