Természetesen a videó amiről beszélek, az a Harry Potter és a Félvér Herceg játékváltozatának trailere. Ám még mielőtt kitérnék rá, hadd kezdjem a 100000. videómegtekintés előzetes megköszönésével. Ugyan tény, hogy ebből 80000 látogató csak a Trailer of GTA 4-re volt kíváncsi, de ettől még nagyon örülök neki. Ennek örömére megújítottam a YouTube profilom, az új generációs témák egyikével, és egy saját háttérrel. Sajnos tesztek során kiderült, hogy teljes pompájában csak 1680*1050-ben látszik (vagy nagyobb felbontásban, de akkor meg a kép nem elég széles ), de azért így is látványos a változás. Aki kíváncsi, az nézze meg: YouTube - schlachtaf's channel (ferdzso's)

És rátérnék akkor a videóra. Meg kell valljam, nehéz volt megcsinálni. Eredetileg volt másfél perc videóanyagom (ebből kb fél percet a feliratok tettek ki), és egy majd' két perces zeném. Ugyan a kevés videóanyag köszönhető a kiadónak (3 használható videó, és a játék mindjárt megjelenik), de a zenét én választottam (bár rövidebbnek nem lett volna értelme). De megoldottam. Ugyan sok a fekete képernyő, és a felirat (amivel rengeteget szenvedtem -lévén folyton kifagyott a gép-, szóval ne tessék fikázni, max a megfogalmazást ), de így is sikerült pár jó pillanatot belecsempésznem.
A minőségre most se lehet panasz, végre megtaláltam az ideális minőséget YouTube-ra (sajnos Gametrailers-re valami miatt nem tudok feltölteni), amihez még csak a HQ-t se kell bekapcsolni, de jól néz ki a videó, plusz a HD-t se hiányolhatjátok, így mindenkinek jó Aki eljutott idáig, annak nem kell többet várni, nézzétek, jó szórakozást: