Ugyan nem akartam ilyen hamar felrakni, ám pont most volt rá időm, és ha már úgyis kész volt, akkor gondoltam megosztom veletek, ráadásul ma mentem a Mass Effect Revelation-ért is, szóval még aktuálisnak is mondható (az Ascension sajnos nem jött meg, így azt vagy megveszem drágábban, vagy várom a csodát, hogy megjelenik ismét ). Érdekességként: a videónak három verziója készült el, abból kettő nem tetszett nekem (egy túl gyors, a másik meg túl lassú volt), így készült el ez. A két el nem készült videó egyike alatt a Linkin Park - New Divide-jának (ugye az első Trailer of Mass Effect alatt a New Divide elődje, a What I've Done szólt, amiért YouTuberól le is lett tiltva) az instrumentális verziója került, ám túl hosszúnak bizonyult, így nem lett elég változatos a videó (a zenében volt egy rész, ami félelmetesen hasonlított a Mass Effect első részének végén hallható számra /The End (Reprise), és nem M4 part II. - Faunts./). A másik videó zenéje pedig egy X-Ray Dog albumról jött, arról, amelyikről az első rész Story trailerjének a zenéje is hallható. A ráció az egészben, hogy az album neve Cerberus. Arra nem jöttem rá, hogy van-e, és ha van milyen a kapcsolat a játék, és az album között (a Dark Empire-t kivéve), de érdekes...

Még megvallanám, hogy tegnap akartam egy nagyobb lélegzetvételű tesztet, ám akkora lélegzetvételűre fog sikeredni, hogy a bevezető 4500 karakter körül formálódott meg. Így miután azt leírtam úgy döntöttem, hogy nem fogom egyből megírni, mivel mint látni fogjátok, tényleg hosszú lesz (bár nem tervezem még 4500 karakternél többre), már-már Jade Empire féle teszt lesz (hosszúságban minimum, hangulatban, és szerkesztésben jobbat szeretnék).

Ugyan tudom, hogy már így is egy rakat videót rakosgattam fel, és szerintem már unjátok is őket, mivel nem nagyon lépek túl a sablonjaimon, de már ismét két videó formálódik a gépemen Ugyan az egyik, ami előbb eszembe jutott, valószínűleg az eddig be nem jelentett sport játékos videó sorsára jut, és el se készül soha, mivel amit választottam számot alá, elég repetitív, ráadásul a megvalósítás se hiszem, hogy sokakanak tetszene. Persze az egészet főleg magamnak csinálom, de azért olyat nem akarok csinálni, ami csak nekem tetszik A másik videó talán egy kicsit fapados lesz, ám annak elkészítését megkockáztatom, mivel érdekes az egész. Utána nem tudom mi lesz. Ahogy feltűnt, augusztusban mindig rámjön a videókészítés, tavaly is ez volt, és most is ez van. Valószínűleg utána ki is fogyok az öteletekből, hacsak nem jelentenek be gyorsban valamit, amihez kiadnak egy rakat anyagot, és érdekel is engem.

Nah de nem is írogatom tovább a marhaságaimat, jöjjön a várt videó (melyben azért elég exkluzív jelenetek is vannak, amiket ha már láttatok is, más videókészítők aligha tudnak használni /hacsak nem az én videómból/), remélem tetszik:



szerk.: egy szavatok nem lehet, mert írtam mellé blablát eleget