Próbálok minden videópostot szeparálni, szeparálni, és információval megtölteni, lévén unalmasak lehetnek a videók amiket csináltam, de nem akarom a készítésüket abbahagyni, lévén kellemes időtöltés nekem.
De nem mindig szimpla időtöltés, lévén legutóbb Zeroo93 megkért, hogy tiszteljem meg egy Dark Sector videóval, amit a készülő kétes színvonalú tesztébe bezsúfolhatna (ok, egész jó teszt lett, lévén még jegyzeteket is használt ). Így elkészült az említett videó, aminek az elejét csodásan el is beszélte, így azt nem láthattátok De íme a megoldás, csak a Dark Sector videót innen (jobb klikk mentés másként) letölthetitek. Persze ő azóta sikeresen megoldotta, hogy a tesztet ne kelljen letöltögetni, így streamingben megnézhetitek az ő (ok, vmit rakok zárójelbe, nehogy már csak egy betűs link legyen ) blogján, és eme post végén is.

A másik videó ami szorosabban kapcsolódik a bevezetőhöz az a Trailer of Prototype. Lévén míg csináltam a videót, rájöttem, hogy ez a játék igenis hasonlít a Web of Shadows-ra, nem is kicsit. Ugyanaz a városrész (Manhattan), ugyanúgy fertőzéses történet, ugyanúgy ugrálunk, ugyanaz a kiadó, hasonló mozdulatok, csak mondjuk a Prototype egy vágatlan kiadás (WoS cikk hamarosan). De ettől független már ott is fun volt a városban menni, és keringeni Szóval ez annyira nem is baj a dolog ha hasonlítanak, csak javítsanak ki jó sok hibát
Jöjjön tehát a videó, aminek az első fél percébe több effektet (szerintem észre se lehet venni a felét ) raktam mint más videókba összesen



YouTube-on is meg lehet ezt nézni, lévén nem egy hosszú videó, így hamar feltöltődött a két oldalra. HQ-n indul alapból, lévén nagyon kegyesen beírtam a linkbe a megefelő parancsot, hogy ne kelljen fáradnotok.


És most a legeslegvégén tessék megnézni Zeroo93 Dark Sector tesztjét, aminek a végén (part two utolsó két perc ) ott van az én videóm is.