és ez a bizonyos szerzemény egy fejhallgató (igen, felrakod, és hallgatod a fejedet kedves olvasó). nem különösebb dolog, csak 2,5k (2500, k=kilo=ezer) HUF volt, az egyik nagy üzletben. az érdekes az számomra, h nagy. tehát tudom, h sokatoknak van iesmi pro fejhallgatója, de gondoltam elgizdázok egy kicsit az enyémmel.
a sztori egyszerű. elromlott az előző, már a celluksz () se mentette meg (általában ez a sors jár a fejhallgatóimnak ). úh el kellett volna mennem venni egyet. ez az alkalom ma jött el. ugyan beteg vagyok, és alig tudtam talpra állni, de mivel ki kellett mennem a határ útra, oszt.pénzt vinni a népnek, ezért gondoltam, most már mind1, és legalább a gta4et is kipróbálhatom. hát utóbbi tervem nem jött össze, mert az xboxok ki voltak kapcsolva
a lényeg az, h volt nálam 4k huf, és abból fejhallgatót akartam venni (a cod2 nagy csábítás volt, de aztán a 3k-s ára elzavart, hisz a Cd Galaxisban is megkapom ezt 2k-ért, és most nem ezért jöttem! ). nos tovább haladva kerestem a fejhallgatókat (találtam is, de azok nem pc-sek voltak), mikor megláttam őket. nézelődtem, ráakadtam a régire is (1,5k volt, én 1k-ért vettem /nem tom h csinálom, de mindig olcsóbban veszem a dolgokat, mint később az áruk {pl a hp kviddics világkupát én anno 4k-ért vettem, és utána én csak 5-8kért láttam, lehet h velem van a gond, vagy az emlékezetemmel }/). és akkor megláttam ezt. 2,5k volt, és nagy. megtetszett, és annyival nem is volt drágább a réginél, mint amennyivel jobb. mondjuk azt láttam, h anyám húzza majd a száját (nekem is elég nagy ez a cucc, neki meg pláne ), de nem érdekelt. sokkal jobb mint a régi:

110 dB-s 20Hz-20kHz-ig érzékeny. 58dB-s mikrofon (nem nagyon vágom ezt, csak angolból frodítom ). 2,3 méteres kábel. és bőr borítás. a jack dugó borítása arany, így akadályozva a korradálódást (asszem ezt, de annyira nem figyeltem kémián, de erről lehetett szó). a lényeg az, h az arany kevésbé "romlik" mint a sima fém borítás, ergo hosszú távra tervezték a kütyüt (no meg ha elromlik visszük a piacra a borítást )


mikor először feltettem kényelmetlen volt, vagy inkább szokatlan. aztán hozzászoktam. vki szólt hozzám, de egy mukkot nem hallottam, a bőr jól szigetel, így mondjuk nem hallok semmit a külvilágból, de attól még csodás. gondoltam próbáljuk ki. bekapcsoltam ezt és egyből felugrottam (még jó, h 2 méteres a kábel), úgy megijedtem, mikor ledobták a tankot, hihetetlen reális mondjuk kicsit röhejesen néz ki, de attól még az élmény csodás.

remélem nem untattalak titeket, de büszke vok magamra és remélem néhányatokat rá tudtam venni, egy ien szörnyeteg vételére