A bevezető szerintem egyértelmű. Ugyan a blogok nem túl látogatottak, de ez a megoldás talán szerez pár nézőt a videómnak. Tudom, hogy nem a nézőszám a legfontosabb, viszont ez egyben több visszajelzést is hoz számomra, és az a lehetőség is ott van, hogy esetleg megtetszik a videó annak aki idetéved.

Szóval a következő videóm, már köztudott, az Assassin's Creed Brotherhood-hoz fog készülni. Az AC témának hálás lehetek, hisz az első trailerem is róla szólt, amire sok pozitív visszajelzést kapva fogtam továbbiak készítésébe (ezután ugyan a Trailer of GTA 4-nek próbáltam konkurenciát csinálni, de sikeremről az jól tanúskodik, hogy a mai napig az összesített nézettségem 58,5%-a csak a GTA 4 videóé, és utána a ME2 csak 10,8%...). A folytatás is kapott egy videót, de a gyakorlatban nem sokan látták (mindkettő ugyanott áll 634-en ). Ugyan az AC2 trailer tartalmazott pár exkluzívabb jelenetet, de nem volt nagy siker, bár annyira nem is mondom hogy jól sikerült.

Ez az új videóra azonban nem mondható. Szerintem nagyon jó lett. Ugyan már szeptember elején kész volt, de akkor a feltöltés közben hiba lépett fel, és jöttek újabb videók, így aktualizálni szerettem volna, ami csak most sikerült teljesen. Valószínű, hogy sokaknak tetszeni fog a zeneválasztás, és természetesen a téma is. Remélem belép az elmúlt időszak sikeresebb videóinak sorába, hiszen a TFU2 trailer 4000, míg a DA2 trailer 2000 látogatónál jár.

Várhattok még egy Blood Stone trailert is, ami szintén jónak tűnik így első pillantásra, de az már inkább nekem fog szólni, és nem a nagyközönségnek (főleg ha nem töltöm fel megjelenésig). Készül még egy komolyabb videóm, amit már egyszer elkezdtem, de aztán elveszett minden. Igazából az ötlet már nagyon régóta megvan, de várom a megfelelő pillanatot (ami közeleg) az elkészítésére.

Jövőhéten jön a Brotherhood, ha minden jól megy hétfőn, de szerdáig mindenképp szeretném online tudni, így akkor nézzetek vissza, és itt lesz!