Végre itt a nyár, a lányok lengén öltöznek, mindenki örül ennek, aki nem az is, csak jól titkolja. Már a legtöbb iskolában véget ért a tanítás, és a tanulás is, és természetesen mindenki készül a nyárra. A többség bizonyára. Őszintén szólva, ez egy összefoglaló, vagy értékelés szerű cuccnak készül, amit nyár után is megírhattam volna, de mivel előre tudom mit teszek a nyáron, ezért minek várjak vele?!

Haladjunk kronologiai sorrendben. Tehát volt az űr. Majd az ősrobbanás... Ugorjunk pár évet, és itt is vagyunk az év vége előtt pár héttel. A tanárok ráeszméltek, hogy eddig az érettségizőkkel voltak elfoglalva, és nekünk még nincs elég jegyünk, javítani kell stb. Szóval utolsó hetek húzósak. 2 hét alatt én 3 matek dogát (2 rossz lett, és az éves összefoglaló miatt kaptam meg a négyest /jövőre már tanulnom is kell, és megvan az 5 /), gazdaság ismeretből ki kellett számolni az SzJA-t (okos voltam, és 122000-rel számoltam, hogy ne kelljen ugrálni az adókulcsok közt ), irodalomból is kellett volna felelnem, de a tanár rájött, hogy mégis megadta az ötöst (nem nagyon értettem de nekem nem gond ). Tehát így végre megkaptam a jegyeket, átlagom 4,27 lett (és a kézség tantárgyak nagyon lehúzzák, de azokkal együtt szerintem korrekt /kocka vok, nem tornász /).
Letettem 3 ECDL vizsgát is (Excel, Access, Word), a többi mellé.
Évzáró hihetetlen unalmas volt (ám kiderült, hogy az osztályom a második legjobb a suliban ), ráadásul a termünket be kellett zárni, a kulcsot meg csak diák igazolvány ellenében adják, így odaadtam a diákomat a portásnak, a kulcsot meg ofőnek. Tehát most nincs diákom. Majd 23-án mikor megyek a hivatalos bizonyítvány átadásra (csak fénymásolatot kérek, ne kelljen még egyszer visszacipelni a suliba), akkor visszakérem tőle (ajánlom neki hogy ne felejtse el ).
Nyaralni nem hiszem hogy megyek, valahogy kinőttem belőle, vagy nem tom. Inkább a telet szeretem, és unom már a nyár körüli kavarást (sokkal idegesebbek lesznek az emberek, már attól hogy elmennek nyaralni, és össze-vissza tervezik magukat /bár én imádok tervezni, csak én meg is valósíto ma dolgokat /). Valószínű, hogy a nyarat végig dolgozom, hogy vehessek új PC-t. Ez mondjuk csak 3 óra, így marad az életre, és haverokra is időm, főleg ha reggelre megyek, mert akkor 10-kor végzek, és még a belvárosba utazással sincs gond


Egyik, olyan tartalmas info órán bukkantam az Access ezen "bugjára", amikor éppen ugyanazt a cuccost csináltuk nagyon-nagyon sokadszorra...


És hogy mi lesz jövőre?! Jó lenne már tudni. ECDL IT vizsga biztos lesz, de sajnos a mostani számtech tanárom nem a legjobb. Nagyon nem. Nem szeretem szidni a tanárokat, de most tényleg visszafog. Elméletben infoból érettségizni is megyünk, ami ezt a tanár dolgot csak tetézi. Főleg, hogy én emelt szintet akarnék, mert biztos meg tudnám csinálni, de tőle segítséget biztos nem várhatok (max összezavar), tehát nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy lesz valami felkészítő más tanárral, vagy akármi, csak ne vele.
Angol nyelvvizsgát is le kéne tenni (közép szint biztos, de emeltben gondolkodom), és lehet hogy a nyelvi érettségit is előrehozzák jövőre (ha igen, akkor az csak bonyolítja a helyzetet). Természetesen abból is emelt szintet akarok

Nagyon nem tudom mi lesz most. Igen kétséges a jövő év. Tudom hogy sokat kell tanulnom majd (és megteszem, most biztos, idén semmit nem tanultam), de azért nem ártana ha infoból jobb segítséget kapnék.

Mindegy, egyelőre örülök, hogy heti hat alkalommal (szombaton 6 órát) dolgozhatok