az utóbbi időben a blog színvonala szépen süllyedt lefele, az én hangulatommal együtt. persze ez nem a blog hibája, hanem pont fordítva. a magánéletemben egyre több a probléma. egy tantárgyból bukásra állok, barátnőm elhagyott, és a szüleim is ki akarnak rakni a házunkból. szal van elég gondom így is, hogy nem írok blogot. nem fogom egyiket se részletezni, mivel mindig próbáltam elszeparálni a saját bajaimat, és a blogot, de gondoltam leírom, hogy ne legyen okotok azt mondani, hogy jajj ez a hülyegyerek beszél hülyeségeket ki a hülye fejéből. mondjuk ha azt is tennétek, letojom magasról.
plusz még sok értelmét se látom, hogy írogatom itt a posztokat, próbálkoztam videókkal, amiknek elenyésző reakciói, és még kevesebb pozitív hsz-ek voltak rájuk. szar a zene, a vágás, a játék a mittoménmi, csak bele lehessen kötni. olyanok kötöttek bele a videókba (még msn-en is megkerestek jópáran, hogy mennyire elcsesztem egyes részeket...), akik még csak videóvágó program parancsikont se láttak, nem hogy tudnák mi az videót vágni.
nem is érdekel, abbahagyom az egészet, letojom mit akartok, én így döntöttem, nem fogom kéretni magam, mint egyes bölcs társaim itt előttem, akik aztán bejelentették, hogy boccsee de mégse akarom abbahagyni ezt, mivel mégiscsak csinálom, csak kis reklámot akartam magamnak.
jelen pillanatban még az se biztos, hogy a PGO-n aktív leszek, legalábbis az elkövetkezendő időben inkább a tanulásra fordítom az időmet, mivel nem szeretnék osztályt ismételni...

yo