Hát aki a blogok oldalról jött ide, azt el kell hogy keserítsem, nem az új Indy kalandról beszélek. Ez a történet annál sokkal régebben, vagy sokkal előrébb játszódik.
Ugyan régi film, de gondoltam írok róla egy rövidke bejegyzést, most hogy a TV leadta ismét.
Nagyon zseniális film. Minden van benne ami kell (a trilógiába). Western, Sci-fi, kaland, akció, poénok minden. Poénok alatt értek minden a stílushoz, és a felálláshoz kapcsolódik. Millió időutazásos poén. "Akkor a jövőmet, a múltban élem le?!".
Ami igazán megfogott az a részletessége az egésznek. Minden egyes dolognak megvan a maga helye, mindenre van utalás (még ha egy kicsi is), főleg a kettő és három közt. Ugyan eredetileg csak egy részes lett volna (az első befejezése inkább hatásos akart lenni, mint utalás a következő részre), de mindenki megszerette a Deloreant, amivel időutazást hajthatunk végre.
Amit meg akartam még osztani veletek, az egy egyszerű flash játék, amiben a Deloreannel kell lejátszani az első rész végi eseményeket. A cél az, hogy pontosan 88 Mph-s sebességgel kell haladnunk a célvonalnál, ahol belénk csap a villám, és visszautazhatunk a jövőbe, hogy aztán onnan menjünk a jövőbe, majd a múltba, és onnan a múltba (ezek már nincsenek benne ). Feladatunk nem egyszerű, mivel pontosan kell elérni a célt, és pontosan 88 Mph-val kell mennünk.
Itt elérhetitek a játékot.

Nos ennyi lenne eme rövid kis cikk. Aki kihagyta a filmet (inkább korára nézve, mert túl fiatal), az azonnal szerezze be, mert megéri.
Hamarosan jön egy videó, amit én csináltam, és a Spore Lénylaborról is lesz egy beszámolóm (különös lényekkel egybekötve