Eljött az idő, amikor már én magam félek gondolataimtól. Most ama ötletem támadt, hogy nehezen megkeresett pénzemből egy Xboxot veszek. Anyának el is mondtam, aki nem tiltakozott (ez volt a legijesztőbb, ő ienkor mondja, hogy ne ienekre költsem a pénzem ), és hát el is kezdtem keresni a neten hogy hol kaphatom meg a legolcsóbban. Most így nagyjából lesz 70ezrem, ha minden pénzem összeszedem, ami tartozásban kint van. Talán még egy előrehozott szülinap, és meg tudom venni, a kinézett Premium csomagot 80k környékén. Mass Effect is jár hozzá (a többihez olyan game jár, ami nem érdekel, és maga a csomag is tetszik). Van más ajánlat is, de az nem jön be annyira, itt van pl a Guru akciója, amiben egy Arcadeot lehet kapni, és egy GTA IV-et. Elég csábító, főleg hogy a játék érdekel. Viszont 60k-ért?! Akkor inkább plusz 15k-ért veszek egy Premiumot Mass Effecttel. Szerintem megéri. Mondjuk nagyon nem vagyok ebben otthon, de én úgy látom, megéri.
Még van egy olyan esélyem, hogy akivel a gépemet fejleszteném (amit konzol vásárlása esetén Karácsonyig elhalasztok), talán árul Xboxot is (remélem nagyon), és akkor tőle veszem a dolgot. A vásárlás még úgyis odébb van, hisz jövőhéten végig 9 órában dolgozok, így lesz pénzem augusztusban. De ha konzolt veszek, akkor inkább már mióost megvenném. A többi keresett pénz meg megy játékokra.
Igazából ha tudtok vmi jó Premium ajánlatot (a gépet nem akarom használtan venni), és olyan helyet, ahol olcsón lehet játékokhoz jutni (ezek lehetnek használtak is), akkor segíthettek. Eredetileg PS3-mat vettem volna, de annak az árából inkább gépet rakatnék össze.