Ugyan ezt a cikket tegnap este (fáradtan), megírtam, és a blog főoldalon is kiírja, de nincs itt gyakorlatban. Úh most következzék ismét a cikk, melyben bemutatom (általatok már biztos ismert) kedvenc YouTubeos videóimat.
Tudjuk mi az a YouTube, mindenki fölrak vmi baromságot, megnézheti mindenki más, és boldogok vagyunk. Nekem is van itt profilom, melybe sok érdekes dolgot töltök fel (a közeljövőben elég sokat szándékszom).

Kezdjük is azzal, amit nagyon várok, ami szerintem a nyár legjobb filmje lehet, a Hancock-kal (mely megjelenéséig, bepótolom a Legenda vagyokot). Eme csodában, Will Smith (elég sok filmet gyárt, rövid idő alatt ), egy szuperhőst alakít, aki nem épp a tipikus hős. Alkoholista, és ha csinál valamit, abból sok jó nem származhat. Így kap egy managert, aki megpróbálja őt jóútra terelni. Azzal kezdve, hogy beküldi őt a börtönbe, hogy lássák mire megy nélküle a város. Pár nap, és kitör a káosz, sőt, feltűnik valaki, aki még Hancockot is meg tudja sebezni. Sajnos ez kimaradt a magyar videóból, amiben ugyan jó a szinkron, de jobb az angol eredeti. Kezdve azzal, hogy vannak fölöslegesen átkölött poénok, egészen odáig, hogy egy csomó részletet kihagynak, máshogy fordítják, ráadásul megkapta a Hőstehetség alcímet magyarul (nah ez azért már fölösleges volt, tényleg). Ez nekem nem igazán jött be, tehát ezért én meg fogom szerezni DVD-n is, és megnézem angolul. 3 videót mutatnék be. Elsőt azért, hogy tisztában legyetek azzal, hogy miről is van szó (meg vicces az elején a kisfiú ); a másodikat azért, hogy lássátok, milyen lesz a magyar szinkron; a harmadikat meg azért, hogy milyen angol szinkronnal, ugyanaz a videó (az angol kicsit hosszabb, a magyarok megvágták).
Hancock trailer 1
Hancock trailer magyar
Hancock trailer 2 english (a legjobb)

Más téma (szó szerint ). Harry Potterről van nagyon sok videó. Ebből én egy elég vicceset találtam. Ehhez sem árt angol tudás, de a lényeg anélkül is lejön.
Harry Potter és a Tűz Serlege

Jöjjön egy hosszabb Spore videó, melyben Robin Williams játszik a Spore, egy korábbi verziójával (Will Wright laptopján, amin vitte mindenhova a Sporet ). Nekem tetszett a videó, vicces volt, és benne volt azért a Spore is, nem csak Robin Williams szerepelt (mondjuk jófej ).
Robin Williams Plays Spore

Most pedig Star Wars. Itt a zenés videók a legjobbak, ezért ezeket gondolom mindenki látta. Ha valaki esetleg kihagyta volna őket, az feltétlenül nézze meg, mert nagyon jók.
Star Warz Gangsta Rap 1
Star Wars Gagnsta Rap 2 (a legjobb)
Wierd Al Yankovic The Saga Begins

Ha már Wierd Al, akkor a következő videót is nézzétek meg, mely a Pókember fanoknak készült.
Wierd Al Yankovic Ode to a Superhero (ha nem tudjátok végighallgatni, akkor tekerjetek 2:30-hoz, azt a poént nem lehet kihagyni )

Akkor térjünk is át a Lostra. Mit hoztam ma nektek?! Sok videót. Első videóban egy Lost+A-Team (Szupercsapat néven futott Mo-n) keveréket mutatok be, ami lényegében bemutatja, hogy ki kit játszana az A-Teamben a Lostból.
Lost A-Team

Most pedig az abszolút kedvenceim következnek. TheFineBros művek. Állítólag van nekik valami showjuk, tehát ezt kiderítem, mert nagyon jók a videóik. Lost paródiák, minden mennyiségben. Sok filmet kevernek a Lostba, legutóbb Indy került a szigetre. Nagyon-nagyon jók, de főleg azoknak fog tetszeni, akik látták angolul is a kiparodizált dolgokat, hisz inkább szinkron paródiáról van szó (mikor Harry megjelent, nem bírtam tovább, elkezdtem röhögni ).
Lost Parody 1 Star Wars
Lost Parody 2 Pirates of the Caribbean
Lost Parody 3 Harry Potter
Lost Parody 4 Lord of the Rings
Lost Parody 5 Indiana Jones

Most pedig következzen pár nagyon spoileres videó a Lostból. Figyelem! Ezek még azoknak is spoileresek, akik látták a 4. évadot (bár pont ez a lényeg, hogy felfed pár érdekességet, és nem lő nagy poénokat). Szóval én szóltam... (sajna nem lehet Spoilerbe rakni őket, ezért kérlek, ne kattintsatok rá, ha nem láttátok a 4. évadot /a saját érdeketekben/, a címek nem árulnak el semmit remélem)

Mit mondott Sawyer Katenek?!
Mit hallott Kate a telefonban?!
3 befejezés!!!

Itt van még pár FineBros videó (nagyon jók!!!):
Road trip games
Ace Ventura Halloween
Thanksgiving's Last Stand

A FineBrostól egyelőre csak ennyit mutatnék, nézzetek körül náluk mindenképpen, nagyon jó videókat találni a profiljukon.