Rögtön a lényegre is térek és el kezdem a gyöngyszemek bemutatását. Talán el csíptél egy-két részt. Ja úgy az igazi, hogy az intrókat is berakom videó formájában, hogy meglegyen az alaphangulat.

Knight Rider Team
1997-ben az alkotók úgy gondolták, hogy már nem menő, hogy egy szép szál legény szűk farmernadrágban egy menő autóval rohangál és hajkurássza a bűnözőket, akik egyre csak gyűltek és gyűltek. Nosza legyen Knight Rider csapat. Több szem többet lát és így már nőket is be lehet rakni, sőt Erica a szöszi egész jól nézett ki. Elismerem, hogy nem ezért nézzük a sorozatokat, de, ha már van nő, akkor legyen dögös és szőke. Kell valami, ami kicsit javít a lapos ezerszer ismételgetett jó győz gonosz veszít szisztémán és a tv elé szegezze a nézőket. Szóval adott 5 kiválasztott (3 férfi és 2 nő), akik szuper kocsikkal és motorokkal (amik kocsivá olvadhatnak össze) kergetik a rosszfiúkat. Pár szellemes beszólás és Erica révén kis pezsgés, de semmi több. 22 rész volt az egész, tehát nem jött be a népnek. Az intró elég jónak mondható, de tessék megnézni azért.

Acapulco akciócsoport (Acapulco H.E.A.T.)
Azt hiszem, hogyha az intrót megnézi valaki, akkor képet kap arról, hogy mi kellett a népnek 1993-ban. Igaz, hogy tombolt a Baywatch láz, de egy idő után az emberek beleuntak abba, hogy mindig ugyanaz történik. Akkor jött az akciócsapat és tátva maradt a száj. A csajok bikiniben rohangáltak, a pasik meg mutogatták a kigyúrt felsőtestüket. Eddig lehetnének vízi mentők is, de itt volt lövöldözés, robbantás és sok bikinis szépségverseny, ami tök értelmetlen volt, de a sok akció között kellett néha pihenni is. Alison Armitage pedig gyönyörű volt hajjj. Akinek esetleg kimaradt volna, talán valamelyik adón megy. Tessék utánanézni, ja majd elfelejtettem, hogy volt a sorozatnak második évadja is, bár a csapat leredukálódott négy főre. Berakom azt az intrót is, nézzétek meg.


V.I.P (Vallery Irons Protection)
Talán a hármas leggyengébb tagja és mégis ebből készítették el a legtöbb évadot. Az alapötlet összefüggésbe vonható Pamela Anderson sztárrá válásával, ugyanis egy szőke ismeretlen lányból egyszer csak egy testőr cég főnöke lesz. A való életben is valahogy ilyen szerencsével ismerte meg a világ a kanadai bombázót. Egy focimeccsen a kamera épp őt mutatta és az egész stadion nézte, hogy ki ez a jó nő. A többi már történelem (aki nem hiszi járjon utána he-he). A tényen mit sem változtat, hisz a sorozatra szánt pénz egész biztosan Pamela Anderson szerepe vitte el. Már-már röhejes akció jelenetek és Pamela végeláthatatlan szőke nős beszólásai fémjelezték az összes részt. Kötelező elemként feltűntek itt is a bikinis lányok (akkoriban széria tartozékok voltak), de mindig Pamela melleit mutatta a kamera, tehát értelmük nem volt. Így is el lehet verni a milliókat. Azért az intróra is kellett volna gyúrni egy picit, mert az is hemzseg a szép jelenetekben.

Az első három induló tehát befutott. Tessék választani, hogy melyik volt a legjobb he-he. Hamarosan jön a többi széria.