Nem is keseregnék tovább hanem a tesztre térnék:

Játékélmény:

Ez maradt ugyanaz mint a Lego SW-kben , kivéve Indy irányítását és a legtöbb platformrészt, na és a COOP-ról ne is beszéljünk. Indy ostorcsapásával (billentyűzeten) legtöbbször társat találtam el vagy mellé ment. Egyébként ajánlom egy vezetékes Xbox 360 controller beszerzését. Ez jelentősen megkönnyíti az irányítást. A platformrészeknél bill.-en én nagyon nehezen tudtam eltalálni az ugrástávot, a köteleket. A COOP mód egyszerűen borzalmas lett. Idáig is baj volt a Lego SW-kben az hogy nem osztottképernyős (szerintem), de ott legalább még szórakoztató volt. Ez esetben ajánlom messziről elkerülni. CONTROLLER BESZERZÉSE AJÁNLOTT!!!!

7.1/10

7.8/10 (controllerrel)



Grafika:

Ez is maradt a megszokott. Mondjuk a a víz effekt rohadt jól néz ki és jól is áll ez a grafika a Lego stílusú játékokhoz.

8.1/10



Zene:

Amint felcsendül a John Williams által komponált zene megindul a hangulat. A zenék a filmekben megszokottan helyezkednek el. A zene még a mai napig is egészen csodálatos, John érti a munkáját (és annak egyik legnagyobb mestere is).

10/10



Élettartam:

Mint a Lego SW megunhatatlan. Amint megszerezted az összes karaktert, mgcsináltad az összes Story pályát, indul az úújrajátszási faktor (de a legmagasabb szinten). M iután kitoltad a sztorit megkérdezed magadtól "Mi lenne ha X pályát Y karakterrel tolnám ki?", ezt el lehet játszani egy pályán 60-szor és lehet ezeket kombinálni is. Aztán van 18 pálya, 1 pályát 60-szor lehet kitolni plusz a kombinálások = rengeteg.

9.8/10



Negatívum:

A 4. filmet nem tették bele pedig ordít érte.

Összesen: 8.8/10

Pro:
- Indy és társai
- Rengeteg humor
- Eredeti (filmbeli) helszínek

Kontra:
- Nincs benne a 4. rész
- A billentyűzetes irányítás katasztrófa.

INDY RAJONGÓNAK KÖTELEZŐ , de a többiek is jól fognak szórakozni vele, PERSZE CSAK CONTROLLEREL COOP NÉLKÜL.



Ha esetleg valakinek nem férne be a keretbe az szórakozzon a Lego Inadiana Jones The Online Flash Game -mel