Játékélmény:

A Hulk ahhoz képest hogy 0 grafikája van a játékot lehet élvezni. Az Edge belegyúrta a legtöbb történést ami volt a képregényekben. Van szabad játékmenete Teljes rombolhatóság (szinte) Remek ötletes küldetések elég kihívás van benne. New York szinte tökéletesen le van modellezve. Bele tették a Stark épületet és ha elérjük a maximális körözési szintet kijön Iron Man Hulkbuster ruhájában (Legalsó kép) .

8/10


360

Grafika:

Mivel a PC-sről van szó egy rakás szar. Nálunk a Pécsi Hülye azért nem vagyokba ki van téve a kipróbálható boxos verzió komolyan mondom én is legalább 30%-kal többet adtam volna (magára a játékra) .

1/10


PC/PS2/Wii

Zene:

Na én semmilyen zenét nem találtam a játékban lehet hogy én vagyok béne de főleg csak lövéshangokat és a rombolás hangjait.

1/10


360

Élettartam:

Senki nem fog nekifutni másodszorra. Kellemesen hosszú max. 9 óra alatt ki lehet vinni a küldetéseket. Aztán még bele lehet tenni egy 10 órát arra hogy megtaláljuk az összes Concept Artot az összes Rage és Health Boostert az összes Featet (olyasmi mint az achievmentek pl.: Pusztíts el 25 páncélos egységet, Mássz annyit amennyi alatt megmásznád a Mount Everestet, Mászd meg New York 3 legmagasabb tornyát stb.) és Challange-ket.

7/10



Pro:
- Küldetések
- New York
- Rengeteg extra

Kontra:
- PS2 átirat
- A végére ellaposodhat

5.1/10
8/10 (360 verzió)