Én: Szia András!

Miguel: Hát az már eleve mínusz, hogy Andrásnak szólítasz, de üsse kő, most az egyszer. :

Én: A PC Guru magazinnál többek közt a Levrov nevű rovat szerkesztője vagy. Mi alapján válogatod ki az újságba berakott írásokat?

Miguel: Igazából hangulatfüggő a dolog - ha elolvasom az adott levelet, és eszembe jut valami, amit elmondanék az olvasottakkal kapcsolatban, akkor bekerül. Persze van más esély is, hogy mást ne említsek: megfelelően provokatív, megfelelően közérdekű, megfelelően hosszú (így nekem kevesebbet kell írnom, ugye).

Én: Újságíróként mennyi szabadidőd van?

Miguel: A lapzárta előtti két hétben szinte semmi, a lapzárta utáni két hétben közepesen sok. Mivel én vagyok a bemutató rovatos csávó, én vagyok az, akinek jellemzően szólni szoktak, hogy másnap el kell utaznom valahova pár napra. Ezek mindig remek élmények, de marha fárasztóak is. Persze tisztában vagyok azzal, hogy favágóként vagy uránbányászként jóval nehezebb életem lenne, szóval nem panaszkodom.

Én: Mikor döntötted el, hogy ezt a szakmát választod?

Miguel: Igazából engem ez a dolog csak megtalált - jókor voltam jó kocsmában, Bétnek tetszett, ahogy írok, aztán meg Sasa és Grath is rábólintott a dologra. Így maradtam, és ahogy telt-múlt az idő, egyre több dologba kotnyeleskedtem bele, míg végül én lettem az előzetesekért felelős csóka.

Én: A PC Guru szerkesztőségen belül van ugye egy idézőjelben rock bandátok. Melyik ügyességi rockjátékot szeretitek jobban, a Rock Bande(ke)t, vagy a Guitar Herokat?

Miguel: Igazából mindkettőt szeretjük. Tényleg.

Én: Ezeken az előbb említett bulikon mely posztot töltöd be a "zenekarban"?

Miguel: Szerencsére jóval erőszakosabban akarok dobos lenni, mint Chris, így általában én püfölöm a bőröket - ha meg nem jön össze, akkor gitározgatok.

Én: Melyik pozíciót szereted jobban?

Miguel: Namostan a szexuális életem részleteit talán egy kicsit bensőségesebb hangulatban osztanám csak meg veled.

Én: (nevetek) Hogy tervezed a közelgő nyarat?

Miguel: Költözködni fogok, sokat idegeskedni, a fennmaradó időben jellemzően heverészni a napon, és ha időm engedi, pecázgatok is kicsit. Jamegpersze dolgozom.

Én: Köszönöm a válaszaidat Miguel,legalább azt is megtudtam, hogy ne szólítsalak többé Andrásnak! :

Miguel: Remélem elégedett vagy, ha bármire kíváncsi vagy még, szólj. Az életem nyitott könyv.