Mint ahogy mondtam a chat-re hajt a játék, tehát más emberek online énjével találkozhatunk, barátkozhatunk, stb. Szintén mondtam, hogy nem akarja unalmassá tenni a játék saját magát csak ennyivel, ezért megad pár játékot, amit vagy egyedül vagy egy baráttal nyomhatunk. Ezekért ezüstérméket kaphatunk, amiket a boltokban különféle menő cuccokra válthatunk be . Ezek: a külső (ami általában alkalmi mozdulatot, és státuszt is tartalmaznak, amelyek nem ilyenek, egyszerűen static-nak nevezzük.), a szobánk háttere, berendezési tárgyai, háziállatkák, zenék, s egyéb érdekes dolgok. A zene és a külső az, ami különlegesen egyedivé tesz.
A játék legforgalmasabb helyisége a játékterem, ahol játékosok valódi serege akar beszélni veled. A kapunál szoktak a static-ok állni (általában), a biliárd asztalon a keményen táncolók, de főleg a gitáron, dobon, hegedűn, stb-n játszó játékosok. A másik oldalon álltalában nem szokott állni senki. Különböző achivement-szeket is el lehet érni, ezzel szintet növelhetünk.
Tehát akinek van kedve egy jó kis chat-elésre, nevetésre, szórakozásra, és még ilyenekre, annak feltétlenül ki kell próbálni, de én mindenkinek ajánlom. 80%

Ui.: A játékban jelöljetek be barátnak, ott is VENOM111 néven bukkanok fel