Tudom nem tartozom az aktív blogolók táborába, eddig összesen 20 postal jelentkeztem, mi azért 1 év alatt elég kevéske Próbálom úgy intézni, hogy gyakrabban jelentkezzek, de ez nem mindig jön össze. Vagy nincs időm, vagy lusta vagyok (Tudom, ezt nehéz elhinni), vagy a technika tréfál meg, mint legutóbb. Nah mind1, ez van...

Az elkövetkezendő időszakban tervezek 1-2 cikket, a DIRT2-ből és a HALO: ODST-ből, amit ugyan egyszer már megírtam, csak pont akkor támadott meg egy csúnya kis vírus és sajna újra kellett rakni a windows-t, aminek következtében elvesztek az anyagok. Jah és persze majd még megírom az előző zenés poszt folytatását.

Hát most kb ennyi lett volna. Illetve még itt van egy-két játék, amiket a közelmúltban toltam végig, rövid benyomás:

Far Cry 2: Egyszer már anno nekiálltam, de ráuntam. Most csak unalomból folytattam, és csak úgy addig toltam, amíg vége nem lett. Nem volt rossz, egyszer, de ha fizetnének, akkor se vinném végig újra.

Fallout 3: Ehhez csak jó élményeim fűződnek. Kiváló játék, csak kár, hogy a szimpla főküldetésből álló kampány nagyon rövid, és ahhoz, hogy folytatni tudjam, kéne egy DLC, pénzért. Lehet majd egyszer befizetek rá, még nem tudom.

HALO: ODST: Rendesen összedobták. Jó volt. Amikorra már az ember ott tartana, hogy megunná, akkor lesz vége, de egyszer bőven élvezhető volt.

Most akkor ennyi lenne. Majd valszeg' hétvége környékén jön a köv. poszt, de inkább nem ígérek semmit