Március 15.-e piros betűs nap volt számomra (nem, most nem a nemzeti ünnepre gondolok, bár azért is fontos volt), ugyanis ezen a napon -méghozzá este nyolckor- kezdték a The Pacific magyar premierjének a vetítését, pontosan egy nappal az amerikai premier után. Természetesen nem hagyhattam ki, és attól a hétfőtől kezdve tíz héten át minden egyes alkalommal leültem a tévé elé és élveztem ennek a nem mindennapi 'minisorozatnak' minden egyes percét. Egyelőre annyit, hogy megérte, méghozzá nagyon. A következő posztok egyike az ehhez fűződő 'teszt', értékelés lesz. Egy bizonyos része már kész, majd befejezem. (egyébként most látva elég ütős ez a bevezetés, lehet copy-zok majd egyet a következő poszthoz)



A LoTR: War in the North bejelentésének nagyon örültem, nagy rajongója vagyok a filmnek, s a játékoknak is. Ennek alkalmából gondoltam összefoglalom az eddig megjelent részeket (na jó, csak amelyikkel játszottam). És ezen kívül még pár mondatban felvázolnám, hogy mik is az elvárásaim a jövőre ígérkező új résztől.



Még két dolog jutott az eszembe. Az egyik egy kis kedvcsináló pár dokumentumfilmhez, melyeket sosem hagyok ki. A másik pedig egy kis összefoglalás az elmúlt pár év legjobb sorozataiból...



Következő (igazi...) poszt legkésőbb hétvégén. (legalább a nyári szünetben megpróbálok aktivizálódni)