Lehet most sokan azt gondolják, hogy "néé máááá mekkora egója van, bejelenti a szülinapját oszág' világ előtt. Nos akkor elárulom, hogy csak azért írok erről külön posztot -amiért tavaly is- , hogy bemutassam, miket szeretnék kérni, eme jeles alkalomból()

Elsőre annyit, hogy tavaly 3 fantasztikus X-box játékot kértem, ezért idén úgy gondoltam, hogy (persze a játék marad) PC játékokra költenék. Úgy gondoltam, hogy bár nem nagy tételben ám mégis legalább fél tucat játékot felírok a kis listámra, amelyek között vannak régi nagy klasszikusok is (sőt...). Az eredeti lista kb így nézett ki:

- Diablo II + Diablo II: Lord of Destruction -> Ez egyértelmű volt. Már nagyon régen szerettem volna kipróbálni. És szerencsére én azok közé a játékosok közé tartozom, akiknek messze nem a grafika az elsődleges, ezért szinte adta magát ez a két cím.

- Counter-Strike 1 Anthology -> természetesen a multi miatt, tovább nem is nagyon ragoznám, ez minden jóravaló gamer polcán már ott van

- Heroes of Might and Magic 5 Gold Edition -> Ezzel még régen havernál nyomultam, és bár akkor nem jött be (mondjuk hozzá teszem, akkoriban egyáltalán nem izgatott ez a műfaj) most, hogy megláttam ezt a változatot mindössze 5k-ért, ami tartalmazza az alap játékot + a 2 kieget, azt mondtam magamban, miért ne?

- Warcraft 3 + Warcraft 3: Frozen Throne -> Nos, ezzel a játékkal úgy állok, hogy még régen megvolt, csak én hülye eladtam (mint mondtam: akkoriban nem nagyon voltam odáig az RTS-ekért és a hasonló gamekért), amit azóta már 100x megbántam. (két játék volt életemben, amit eladtam, és mind a kettőt iszonyatosan megbántam. Garantálom, hogy több ilyen nem lesz...)

- Company of Heroes -> Ez nagy kedvencem, még régen nyomultam vele pár órácskát, csak nem saját verzió volt, ezért muszájnak éreztem beszerezni egy sajátot. Ezt gondoltam + a Tales of Valor kiegészítőt. (az Opposing Fronts is kellett volna, csak sehol sem találtam már)

Ez volt az első verzió. Ám mindent megváltoztatott, amikor megláttam ezt (Nem reklámozás céljából linkeltem. Emellett azt is megjegyezném, hogy képet próbáltam beilleszteni, de azt nem jelenítette meg, így maradt a konkrét link...)

Hmm... Egy percig sem kellett gondolkozzak, azonnal ment a kosárba. 9 játék dobozban mindössze 9000-ért, ugyan kézikönyv nincs, de szerintem még így is bőven megéri. Azt meg gondolom nem kell ecseteljem, hogy milyen játékok (az RTS szerelmeseinek meg főleg nem...). Az örömöt csak az fokozta, hogy a CoH alapjáték mellett az Opposing Fronts is helyett kapott a másik 7 mellett. Remek kedvem volt, amíg elő nem álltam ezzel anyumnak...
Túl sok játék, túl sokért, túl sok játék, túl sokért. Körülbelül 5 percig ez ment. Mondjuk hozzáteszem igaza volt (sajna nálunk sem a csapból folyik a pénz), és azért egyszerre talán tényleg sok ennyi játék. De mivel azt a 9-es packot semmiféleképpen sem akartam kihagyni, ezért elkezdtem szelektálni a listán szereplő játékok között. A CS-vel kezdtem. Bár nagyon szerettem volna, de inkább úgy vagyok vele, hogy majd nyáron, de akkor aztán keményen. Ezek után jött a Heroes of Might and Magic, ami félig meddig amúgy is zsákba macska lett volna, szóval nem nagyon volt okom a sírásra. Ekkor jött a neheze. A CoH kiegje, a Warcraft 3 és a Diablo maradt. Mivel a pack tartalmazza a CoH alapot és az egyik kiegjét, ezért úgy gondoltam, hogy ne maradjon már egymagában az Opposing Fronts, tehát a Tales of Valor -t sem volt szívem kitörölni a listáról. Így két klasszikus maradt tehát. És bár a Warcraftot nagyon szerettem volna, mégis a Diablo 2 mellett döntöttem. A warcraftra lesz még majd idő később is, bár remélem, hogy még jó darabig maradt ez a sima verzió, tehát nem kerül ilyen "Best Seller series" vagy "Ezt vedd meg" kezei közé. Ezeket a kiadásokat nagyon nem szeretem (szerintem nem vagyok ezzel egyedül...).

Nos így eljutottunk a végleges listához. Valószínűleg a jövőhéten, de lehet, hogy még ezen a héten megrendelésre kerülnek A THQ Ultimate Box Set mellett ezek a játékok lesznek meg: