..de ha ez még nem volna elég.. hát van az én gépemben egy szép kis lcd kijelző..számolja az időt mennyit van bekapcsolva. Most kerülte el az 1 (12 után nulláz) órát..

Mit csinálok én ennyi időn át.. hát van még ilyen megszállott, mert most pl Blade kollégával msn-ezek.és dől belőlünk a hülyeség.. Már megbeszéltük hogy ettem meg a szomszédom.. Volt szó a játékokról és most éppen a ruhásszekrény legendájánál tartunk (senki ne értse félre nem Narniáról van szó.. ).. és még nincs vége.
Volt már szó a csajokról.. közben bővítettem a lejátszót az oldalsávban is. Persze dumálok mással is, de nincs még egy ilyen őrült (ezúton is bocs haver )

Sajnos vannak páran, akik mostanában nincsenek fent, vagy nem akarnak beszélgetni. Na jó azért persze nem éjjel várom el, de hogy nappal fent van és még csak nem is válaszol...

Visszatérve az msn-re, ha azt a marhaság tömeget, amit elkövettünk kiraknám valahová, akkor szerintem hoznák a kezeslábast.. Egyszerűen elképesztő..

Persze néha komolyabbra fordul a beszélgetés, de ez nem tart sokáig.. nem azért mert nem bírnánk, hanem mert.. fogalmam nincs miért vagyunk ilyen idióták. Napi 8-10 óra tömény hülyeség..

Aztán hát ugye minden jónak vége egyszer. Jön majd a munka, ahol már kevésbé élvezet 12 órát a gép előtt ülni, felrakom a telefonok belsejét az USB-re, megnézem miért küldték oda hozzám. Ha még képes elindulni egyáltalán. Aztán egy programmal megjelölöm a hibáját. Ha nem tudom (mert nem indul el) akkor elviszem megröntgenezni. Ha ott sem látok semmit, akkor kimérem. Bár az utálatos feladat..

Hát és visszatérve az itthoni őrülethez, ha még az msn nem lenne elég.. Játék..

A normális ember szórakozásból játszik, ki többet ki kevesebbet. ..nem úgy én. Ha én elkezdek egy játékot, rendszerint nem hagyom abba még nincs vége.. és hát ez gy Oblivion esetén ugye eléggé gáz.. de a Prince of Persia WW sem kutya a maga 8,5 órájával. (mondjuk utóbbival dolgom van/volt).

Ez elég beteges.. mindig eszembe jut Whoopi Goldberg, aki azt mondogatta, hogy "abba kéne már hagyni ez a melót". Hát én is lassan kezdem ez a szállóigét magamévá tenni. Nem tudom milyen bajom lehet, de ha valaki orvosi tanulmányt akar írni a számítógép káros hatásairól, annak szívesen kigyűjtöm az eddigi tapasztalatokat. Egyenlőre fáj a hátam, más bajon nincs. Egyenlőre...

Most hogy ez olvasod tudatosuljon hát benned is barátom a következő:

a, Mit keresel erre ahol a madár sem jár?
b, Mire ez elolvasod eltel 10 perc.. ennyi időt a szabadban is tölthettél volna, de te kedves olvasó itt ülsz, miért?

Ha egyikre sem sikerül válaszolni, akkor elkaptál egy betegséget te is! Kocka vagy! Akárcsak mi! Tagja vagy azoknak a balfékékének, akinek naponta leszívja az agyát a virtuális tér..

Jó dolog kockának lenni? Na ná! Másképp mi sem csinálnánk ezt, csak ne felejts el enni, wc-re és fürdeni járni.. súlyosabb esetben komoly károk keltezhetnek benned (és fürdés nélkül) környezeted állapotában

Komolyra fordítva szót, tényleg nem ajánlom ezt senkinek.. óvakodjatok a kockulástól!

Jó tanácsok függőknek:

a, kapcsold ki a netet.. egy okkal kevesebb amiért még itt ülsz!
b, töröld le a játékokat a gépedről és add oda valakinek a telepítő kódot, aki tuti nem adja vissza!
c, tedd tönkre a Windowst, remélhetőleg nem tudod megcsinálni és egy hét még kiér a szerelő..
d, egyszerűen húzd ki az a gépet végre, úgyis lusta vagy visszadugni (én is, tapasztalat!)

Hát ennyi, kocka barátaim.. továbbiakról kérdezzétek meg a kezelő orvosotok és gyógyszerészetek!