Nemrég írtam egy kis szabályzatot össze egy másik fórum első hozzászólásában, de mintha nem is írtam volna... sőt...

Röviden a történet a következő. Jómagam nem vagyok moderátor ott, csak egy harmadik fórumon, de oda is készítek tartalmakat, bizonyos topickok elé.

Rendszeres téma az Androidos IGO. Minduntalan felhozzák a warez verziót. Hát gondoltam most leírom miért nem lehet róla beszélni. Így néz ki a leírás:

" "Letöltöttem az IGO-t de nem működik, mi a teendő..?"

Alapvető probléma, ha ez a kérdés felvetésre kerül. Jelenleg sajnos a szoftver fejlesztője nem járult hozzá a magánszemélyek számára publikálható verzió kiadásához, így ennek a navigációs szoftvernek minden formája csak illegális forrásból beszerezhető. Mivel a Prohardver fórum szabályzata kategorikusan tiltja az illegális szoftverekről történő diskurzust, így a topikban sem szeretnénk ilyen jellegű kérdéseket megtalálni, mert semmi szükség arra, hogy a forgalmazó esetleg jogi úton érvényesítse a követeléseit, ezzel komoly szankciókat kiharcolva a bűncselekményt elkövető egyének ellen. Súlyosabb esetben bezáratva a topikot, ezzel megvonva a lehetőséget a többiek elől az információk, eszmecserék szabad átadásától!

Tehát mindenkoron érvényes szabály: NINCS IGO a telefonra!"


Szerintem mindenki számára érthető és világos. Ugye srácok? Hallgatni arany, szokták mondani...

..erre reggel benézek és mi fogad??!

"Hát ez nem jó, mert nálam működik, ha akarjátok be is linkelem melyik verzió..."

Na hát ennél nincs lejjebb. Ennyire hülye nem lehet valaki! Ilyen csak a mesében létezik. Egy dolog, hogy warezol. Nem érdekel. Egy dolog, hogy nincs pénze. Nem érdekel. De hogy mellé még fájóan hülye is. Na ez... Azt hiszem bannoltatni kéne magam, mielőtt elszalad a paci és valakinek nagyon durvákat fogok írni ilyesmi után...

Ezt a sötétséget nem tudom meddig bírom...