Nos, ha úgy kezdem hogy "hát engem mindenki ismer" akkor biztosan azt hinnék páran, hogy "na ez aztán egy bunkó". Ha viszont a bemutatkozom, akkor sokan nem fogják ezt elolvasni. Na de legyen. Biztos megfordult már pár ember fejében, hogy "ki is ez az ember?" Néhányan felvettetek msn-re és van aki még írni is szokott. Ezért talán némi előnyre tett szert az áhított infók megszerzésében. Sokat nem, csak amennyi pont elég.
Kezdjük az elején. Ezelőtt néhány évvel még egy átlagon aluli kis senki voltam, aki egy falú széli kis házban tengette az élet rögös napjait és az elektronika-elektrotechnika szakon nyomta az iskola padot, a pécsi 508-as számú suliban. Egyre inkább fontossá kezdett válni a számítógép is, mert kellett a szakmához. ..és hát arra játék is kell ugye. De vajon merre lehetne jó és olcsó játékokat találni?
Na, ne szaladjunk ennyire előre, szörnyű dolog történt ugyanis 2002 november 25.-én este. Elhunyt édesapám. Ezzel az addigi boldog életemnek vége szakadt. Mennem kellett. Édesanyámhoz kerültem. Az első gépem (PC) is már itt vettem, Siklóson. Egy 100 MHz-es proci, egy 1 Mb(!)-os videó kari, 32 mega ram. Hát nem volt túl bizalom gerjesztő.. de kellettek azok a játékok...én is játszani akartam, bármi áron! Enyhíteni azt az űrt amit ma már tudom, nem lehet..

Szóval sétálgattam Siklóson.. megláttam egy újságost és egy Pc Guru magazint... és van benne játék! Ez kell nekem! Egyből elkapott. Csak vettem és vettem. Aztán elérkeztek az első szabadabb infó órák (otthon még nem volt net) és gondoltam felnézek már ennek a magazinnak az oldalára, hátha találok valami érdekeset. Regisztráltam is. Viszont nem volt netem (mint mondtam is) ezért egy ideig csak a suliból járkáltam fel. Pont akkor indult a pályázat. Hmm. "Miért ne jelentkeznék? Vagy elutasítanak vagy nem, egy próbát megér." -gondoltam. Éppen nálam volt kölcsönben pár játék. Találomra válaszoztam egyet. Ez a játék a The Fall című c-rpg volt. Gyorsan írtam is róla egy tesztet, amit beküldtem. Nos, utána jött a nyári szünet.. Miközben két szolgáltató netje is feladta a harcot velem... Egy ideig nem voltam itt, egy jó ideig. Közben Pécsre költöztem. Nem, nem szakadt a nyakamba a bankok semelyike sem. Ez is csak egy albérlet a sok közül. És hát most itt vagyok.
Untathatnálak még titeket azokkal a részletekkel hogy később kijártam a technikusi és a programozói szakot, de nem látom sok értelmét bővebben kifejteni. Életem felesleges 3,5 éve volt. Nem volt értelme véleményem szerint.
Hát ez az én történetem "röviden".
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta. Az elkövetkezendő időkben -mivel aktuális- valószínűleg a Fallout-ról fogok postot írni, mert az a játék nekem amúgy is etalon. Na de ezt majd később

Üdvözöl titeket: Zsolti, avagy v8506