Hát ennyi volt. Nem is olyan régen írtam, hogy még köszöni jól van a dvd íróm ennyi év után is.. Bizonyára a sors fintora, hogy pont a Karácsonyt kellett célba vennie, mikor teljes anyagi katasztrófa uralkodik és beadni a kulcsot.
Bár érdekes egy jószág. A gyári lemezekkel és a cd-kel semmi gondja. Írott dvd? Na azt nem! Még csak meg sem pörgeti. Gondoltam rá, hogy veszek hozzá egy tisztító lemezt, de nem sokat érnek. Mikor már az ablak tisztító sem segít, akkor be kell látni: ennyi volt. Ez többé nem fog nekem olvasni.
Miért? Mert nem a fej külső része koszos, hanem mélyen a lencse alatt az optika. Azt szét bontani nem lehet és nem is érdemes. Jobb lesz, ha most magamnak adok egy jó tanácsot. "irány a bolt!" Ja, csak éppen 6000 Ft-om sincs, mert ami volt pénzem azt is anyukámnak adtam, hogy a nevemben is vegyen valami ajándékot a család többi tagjának.
Majd a januári fizetésemből veszek.. addig az írott dvd-k szépen mennek vissza a tartóba.. én meg egy időre visszavonulok..
Már kivettem a gépből, nincs sok értelme hogy bent legyen. Ma legalább kipróbáltam hogyan kell Frimware frissítést csinálni. Egyszerűbb mint gondolnátok. Egy katt és egy kis idő múlva kész. Kár, hogy ezen már nem segített. 42 000 HUF ég veled, Boldog(abb) Karácsonyt mindenkinek!