• A tervek szerint 2023. június 23-án debütál mozikban a The Flash
  • Andy Muschietti (Stephen King: Az) rendezése új hivatalos logót kapott
  • Belső források szerint multiverzumos történetre számíthatunk, több Batmannel

Ezra Miller nyilvános pálfordulását követően a Warner és a DC továbbra is bemutatná a harminc éves színész főszereplésével készült The Flash-t. A tervek szerint 2023. június 23-án debütál mozikban Barry Allen első saját filmje, miután Miller a 2016-os Batman Superman ellen során magára öltötte a villámgyors szuperhős jelmezét. Hogy a produkció él és virul, hűen tükrözi megújult logója is, amit alább a régi főcím mellett láthattok.

collage.jpg
(A régi és az új logó. A képek forrása: Warner Bros. Pictures, Twitter, Screen Rant)

A Screen Rant megítélése szerint a film három nagy feladatra vállalkozik: feledtetné Ezra Miller botrányait, elvághatná Zack Snyder korábban fűzött szuperhősuniverzumának szálait, illetve a főhős gazdag képregényirodalmából a rajongók tetszése szerint kell merítenie. Flash mellett feltűnik majd Ben Affleck és Michael Keaton Batmanje, Sasha Calle révén bemutatkozik Supergirl, valamint Zod tábornok szerepében Michael Shannont láthatjuk, azt viszont nem tudni, hogy Saoirse-Monica Jackson (Lányok Derryből) kit alakít. A rendezői székben a Stephen King: Az adaptációival, illetve a Locke & Key sorozat producereként hírnevet szerző Andy Muschietti ül. Filmjére immár nem a DCEU, hanem a DCU (DC univerzum) produkciójaként hivatkozik a tengerentúli sajtó.

mv5bodcyytu0njctodfhms00ztk4lwfjndetmjviytfhzgi1oguzxkeyxkfqcgdeqxvynjc0nzqzntmv1.jpg(Batman sziluettje. A kép forrása: IMDB)

A történetet egyelőre titokban tartják, források szerint mindenesetre a legutóbbi Pókember epizódhoz hasonló, multiverzumon átívelő sztorira számíthatunk. Barry Allen teljesen új világban ébred, ahol Superman nem létezik. Aquaman otthona, Atlantisz Wonder Woman hazájával, Themysciraval áll háborúban. Gotham City-ben Bruce Wayne-t meggyilkolták szülei szeme láttára, majd apja, Thomas Wayne lett a Sötét Lovag. Egyedül Barry emlékszik a másik világra, aki kivételes képességét bevetve igyekszik visszatéríteni az alternatív valóságot a rendes kerékvágásba. Ti várjátok már a mozibemutatót?