• Másfél hete jelent meg az Apex Legends
  • A csalók azonnal elárasztották a játékot
  • A fejlesztik pedig aktívan irtják őket

Az Apex Legends megjelent, és azonnal pozitív kritikákat kapott: 89 (PS4), 88 (PC) és 86 (Xbox One) pontot szerzett a legnagyobb kritika gyűjtő oldalon. Mi is leteszteltük, és SteelSaint bizony meg volt elégedve vele. Végszóként a következőket írta: "Az Apex Legends az idei év egyik nagyon váratlan és nagyon kellemes meglepetése, valamint egyben az egyik legjobb battle royale játék, amit a zsáner eddig kitermelt magából." Egy online játék azonban nem létezhez (sajnos) csalók nélkül, a Respawn játékában is azonnal megjelentek, majd el is tűntek. A fejlesztők másfél hét alatt több, mint 16 ezer csalót tiltottak ki a játékból.

"Ha csalóba futsz, próbáld rögzíteni a csalás bizonyítékát. Ha nem sikerül ez, küldd el nekünk az ID-jét, hogy megvizsgálhassuk a fiókját." Egyelőre nem lehet jelenteni közvetlenül azokat, akik vétenek a szabályok ellen, de funkció nagy valószínűséggel bekerül a közeljövőben a játékba. A frissítések rendszeresek lesznek, kedden is érkezik egy, amely az Apex Legends általános futását és teljesítményét javítja. 

A Respawn Entertainment napi posztokban fog ezentúl beszámolni arról, hogy mi történik az Apex Legends háza táján, így a játékosok mindig tudni fogják, hogy éppen mivel frissül az eddigi legjobb battle royale játék.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!