A Call of Duty: WWII új közösségi rendszerrének köszönhetően a játékosok együtt kapcsolódhatnak ki a csaták között a főhadiszálláson. Vajon egyidőben összesen hányan tartózkodhatnak ott? Egy jel arra mutat, hogy összesen 48 fő pihenhet a főhadiszálláson. Az Xbox Store leírása szerint a többjátékos mód minimum 2, maximum 48 játékost képes befogadni.

Ez a szám valószínűleg nem a tényleges multiplayer mérkőzéskere vonatkozik, mivel a Windows store szerint összesen 18 játékos vehet majd részt egy meccsen, pont úgy, ahogy azt a korábbi epizódokban tapasztaltuk. Szóval vagy a War mód fog ennél több játékost támogatni, vagy a másik lehetőség az, hogy valóban a főhadiszálláson láthatja majd egymást egyszerre 48 játékos. Az utóbbi lehetőség a valószínűbb.

A főhadiszálláson (Headquarters) a játékosok megmutathatják egymásnak a felszerelésüket, és interakcióba léphetnek egymással. Hasonló szerepet tölt be a Destiny játékban a Tower nevű helyszín, ami egyszerre maximum 16 főt képes befogadni. Nos, az eddigi hírek alapján nektek mennyire tetszik az új Call of Duty szociális rendszere?