Kérjük jelentkezz be!

Megjött a Doctor Strange 2 utolsó előzetese

Ma mozikba kerül a Marvel új multiverzumos kalandja. Vajon felelősségteljesebben dönt Doctor Strange, mint a Pókember utolsó epizódjában?
  • Ma mozikba kerül a Doctor Strange az őrület multiverzumában
  • Az univerzumok közti utazás hatalmas veszélyt hoz a világra

Horror ugyan nem lett belőle, Sam Raimi – elsőként a Moziverzum rendezői közül – a maga képére formált egy Marvel produkciót. Kritikánkban a nagyobb képregényfilmes stúdió legnívósabb munkájának neveztük a Doctor Strange az őrület multiverzumábant. Mától ti is láthatjátok moziban a horror, a sci-fi és a szuperhős műfaj elemeit vegyítő alkotást, ami a párhuzamos világok révén számos új karaktert varázsol a vászonra.

mv5bmwm3ztzkowytyjbjoc00mmfklthizwitn2zkyzdmm2u0zdk0xkeyxkfqcgdeqxvynjczote0mzmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Nincs hazaút végén úgy tűnhetett, hogy hőseink helyrehozták saját mulasztásaikat, most azonban ismét zavar támad a Multiverzumban. Egy világok közti utazó és egy sötét megoldásokat kereső gonosz veszélybe sodorja a világot. Doctor Strange ezúttal nem lehet olyan felelőtlen, mint korábban. Alább láthatjátok a film utolsó előzetesét, lentebb pedig a magyar nyelvű kedvcsinálót.

A főszereplőket Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen és Benedict Wong alakítják, illetve újonnan csatlakozik a Moziverzumhoz Xochitl Gomez, aki a tinédzser America Chavez bőrébe bújik. Feltűnik a vásznon Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, valamint Xavier professzor szerepében Sir Patrick Stewart is.

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.

Támogass minket!