Kérjük jelentkezz be!

Shazam is veszélybe került?

Alapos átalakuláson mehet keresztül hamarosan a James Gunn vezette DC univerzum. Zachary Levi nyilatkozott Shazam jövőjéről.
  • Zachary Levi cáfolta a pletykát, miszerint távozna Shazam szerepéből
  • 2023. március 16-án kerül mozikba itthon a Shazam! Az istenek haragja

Noha jelenleg a James Gunn és Peter Safran vezénylete alatt megújuló DC elkaszált produkciói foglalkoztatják a szuperhősfilmek iránt érdeklődő közönséget, a 2023. március 16-án mozikba kerülő a Shazam! második epizódja. A pletykák szerint Wonder Woman, Flash és Henry Cavill Supermanje után kérdésessé vált a tizenéves hőst, pontosabban annak felnőtt énjét megformáló Zachary Levi sorsa is, a negyvenkét éves amerikai színész azonban gyorsan tisztázta a helyzetet.

rszshazam-fury-of-the-gods-yj.jpg
(A kép forrása: Culture Slate)

A Twitteren felröppent állítás szerint Levi távozik Shazam szerepéből, aminek kapcsán egy lelkes rajongó csalódottságát fejezte ki. Szerencsére előbbi nem hagyta kételyek között a közönséget, és könnyed stílusban közölte, hogy továbbra is ő alakítja majd a szuperhőst. „Óh, igazán nem kell elhinni mindent, amit az interneten látsz” – írta bejegyzésében. Ti szívesen látnátok Levit akció közben néhány további rész erejéig?

SHAZAM! AZ ISTENEK HARAGJA

A folytatásban ugyanis számtalan mitologikus lény, például sárkányok és minótauruszok is feltűnnek majd, illetve a főhős családtagjai szintén szuperképességekkel gazdagodnak. Hőseinknek egyesített erőre lesz szükségük a Helen Mirren és Lucy Liu alakította Hesperával és Kalypsoval szemben, bár Atlas isten Rachel Zegler megformálta harmadik lánya a jók segítségére siethet. A főszereplőt és gyerek énjét természetesen ismét Zachary Levi és Asher Angel keltik életre, de visszatér Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler és Jack Dylan Grazer is, illetve Djimon Hounsou mágusa. David F. Sandberg második rendezése jövőre debütál a hazai vásznakon.

A DC NAPTÁRA

Támogass minket!