• Sokba kerültek a hősök a Star Wars Battlefront 2-ben
  • A negatív visszhang hatására az EA visszakozik

A Star Wars Battlefront 2 az EA/Origin Access tagoknak korábban elérhető volt, többek közt ők is jelezték, hogy bizony nem keveset kell gürizni ahhoz, hogy Darth Vadert vagy Luke Skywalkert játszhatóvá tegyük. Mondanunk sem kell, a játékosoknak nem tetszett az ötlet, hogy túl sok időt töltsenek egy olyan tartalom feloldásával, aminek alapból elérhetőnek kéne lennie. Ráadásul az EA első tűzoltásra tett kísérlete sem sikerült túl jól, mindennek tetejébe a Redditen tett nyilatkozatuk a fórum valaha volt legtöbbször leszavazott hozzászólása.

Látván a sikertelenséget, a kiadó most bejelentette, hogy 75%-kal csökkenti a hősök feloldásához szükséges kreditmennyiséget. De hogy ne legyen minden fenékig tejfel, a kampány végigjátszásáért járó összeget is arányosan lecsökkentették, 20.000 kreditről 5.000-re, így továbbra is csak egy hőst (Ideo-t) lehet feloldani a sztori teljesítésével, Luke és Vader nagyúr még így is 15.000 kreditet kóstál; Palpatine, Leia, Chewbacca pedig 10.000 virtuális valutáért lehet a tied.

Hogy ez elég lesz-e a rajongók haragjának csillapítására, egyelőre jó kérdés. A magam részéről csak annyit tanácsolnék, hogy ne vegyetek lootboxokat. Tényleg. Soha semmilyen körülmények között, mert hosszú távon csak megerősítést ad az iparnak, hogy ez a helyes út.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!