• Idén év végén debütál a Farming Simulator 22
  • Ami két új területet és egy új játékmódot is hoz magával
  • Ezen túl pedig egy tartalmas gyűjtői kiadást is kap

Idén év végén érkezik a Farming Simulator 22, méghozzá nem is akárhogy! A GIANTS Software saját fejlesztésében és kiadásában megjelenő játék többek közt egy tartalmas gyűjtői kiadással jelentkezik PC-re, melyben 24 matricán, két poszteren és egy moddolási útmutatón túl ott lapul majd egy valódi jelzőfény is, ami valós időben összekapcsolható a játékban épp irányított gépekkel is.

fs22cepegi.jpg

Ez azonban persze nem minden, avagy a Farming Simulator 22 más újdonságokkal is kecsegtet. Bekerülnek például a játékba a termelési láncok, amik egy erős gazdasági vetületet is visznek a gazdálkodás mellé, a learatott terményt ugyanis innentől kezdve lehetőségünk lesz a boltba vagy feldolgozásra is elszállítani: a malom például innentől kezdve lisztet készít, amit a pékségbe szállítva süteménnyé vagy friss kenyérré konvertálhatunk.

Ha pedig ennyi nem lenne elég, érkezik pár új terület is: a fejlesztők egyrészt átdolgozzák az alpesi Erlengratot, másrészt pedig hozzáadják a játékhoz az amerikai Közép-Nyugatot idéző Elmcreeket. Utóbbi hatalmas nyílt mezőkkel várja a gazdálkodni vágyókat, de emellett a hegyvidékek és az autópályák sem maradtak ki róla.

fs22elmcreekimpressioncornflakesfactoryen.jpg

A Farming Simulator 22 2021 utolsó negyedévében debütál PC-re, PS5-re Xbox Series X/S-re, PS4-re, Xbox One-ra valamint Stadiára egyaránt, a fejlesztők részletesebb információkkal a FarmCon 21-en jelentkeznek majd, amit július 21. és 23. között rendeznek meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!