Mi az a PC Guru Online Kódbeváltás?

A PC Guru Online Kódbeváltás egy segédfunkció, aminek lényege, hogy a PC Guru magazinhoz, előfizetéshez, vagy egyéb, a PC Guruhoz kapcsolódó anyaghoz kapott kódot valós értéket kéviselő kódra válthassa be az olvasó.

A PC Guru kódbeváltás működése:

  1. A Kódbeváltás csak regisztrált PC Guru Online felhasználók számára érhető el. Regisztrálni itt lehet, a folyamat természetesen díjtalan.
  2. Az immár aktív és bejelentkezett PC Guru Online fiókon belül megjelenik a "Saját menü" funkció. Rákattintva, a legördülő menüből választható ki a Kódbeváltás funckió.
  3. A magazin mellé járó, DVD-mellékleten talált, vagy előfizetéshez, esetleg más PC Guruval kapcsolatos eseményhez járó kódot be kell írni az egyetlen, Kódbeváltás oldalon megjelenő űrlapmezőbe, kötőjelek, szóközök nélkül.
  4. Ez egy újabb, immár aktív kódra váltódik be, amit fel lehet használni a témának megfelelő online szolgáltatásban, úgy, mint Steamen, PlayStation Networkon, stb. -- tehát maga a PC Gurus kód a Kódbeváltás nélkül még nem használható fel sehol máshol.

Fontos: a kódot a rendszer csak akkor fogadja el, ha helyesen írtátok be, szóval, ha elsőre nem sikerült a mutatvány, ellenőrizzétek le, hogy pontosan másoltátok-e le a kellő szám- és betűsort! Összesen tízszer lehet próbálkozni, ha mind a tíz alkalommal rossz kód kerül megadásra, a rendszer 24 órára letiltja a Kódbeváltás funkciót!

Megmaradnak a kódok?

A PC Guru Online rendszere automatikusan tárolja az összes korábban beváltott kódotokat. Ez azt jelenti, hogy a PC Guruhoz járó kódokat a Kódbeváltás menüpont alatt akármikor visszanézhetitek, ellenőrizhetitek őket. Továbbá a rendszer nem e-mailben küldi ki az aktívan felhasználható termékkódokat, hanem a rendszeren belül jeleníti meg őket, szóval az sem akadály, ha a PC Guru Online-os regisztrációkor megadott e-mail cím valamiért elveszett.

Mit tegyek, ha ezt az üzenetet kapom: "A kódot már felhasználtad!"?

Amennyiben a kódot korábban már felhasználtad, akkor az üzenet egyértelmű, elvégre egy kód csak egy beváltás erejére szól. Viszont ha még nem váltottad be korábban, és mégis ezt a választ adja az oldal, akkor írj egy e-mailt a elofizetes@skorpioprint.hu címre!

Kérdéseket a kommentek között lehet feltenni.

A KAPOTT KÓD AKTIVÁLÁSA A UPLAYEN

Amennyiben a PC Guru kódbeváltás során kapott teljes játék kód Uplay-kód (pl. PC Guru Ubisoft különszám), annak aktiválása az alábbiak szerint történik:

  1. Töltsd le a Uplay-klienst a hivatalos oldalról, majd telepítsd fel a gépedre!
  2. Hozz létre egy Uplay-fiókot, vagy lépj be a már meglévő adataiddal!
  3. Kattints a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra!
  4. Kattints az Activate product / Termékaktiválás menüpontra!
  5. Másold be / gépeld be a Uplay-kódod, és kattints az OK gombra!

 

Ha nem megy a kódbeváltás

HA OLYAN PROBLÉMÁBA ÜTKÖZTÖK A KÓDBEVÁLTÁS SORÁN, AMIRE A TUDÁSTÁRBAN LEÍRTAK NEM NYÚJTANAK SEGÍTSÉGET, AKKOR ÍRJATOK A pcguru@pcguru.hu CÍMRE. AZ ÜZENETBEN MELLÉKELJÉTEK EGY KÉPEN, JÓL OLVASHATÓ FORMÁBAN, A PROBLÉMÁS KÓDOT!