F1 Challenge 2007 nincs is, az is csak egy mód. Az alapjátékul szolgáló F1 Challenge '99-'02-höz való. Ezen kívül ugye még ott van az rFactor, ami szintén hasonló (bár ez már inkább egy "program" a módkészítők számára), csak szebb grafikával, stb. Bővebben gphungary.hu
Srácok,valaki felvilágosítani engem F1-es pc-játék ügyben mert már eléggé bele keveredtem.
Van ugye az R-factor amiről semmit nem tudok,meg van az F1 Challange 2007 ?vagy ez 1 mód az R-factoron belül?
köszi előre is.
Azt a játékot én is várom.A mostaniak megegyeznek a 10 évvel ezelőtti résszel, csak mások az autók, meg a pilóták.Nagy különbség nincs.Bízom a Codemasters-ben, eddig nem nagyon csináltak rossz autós játékot.
Pedig multiban az igazi,hús vér emberek ellen. Persze van egy-kettő emberke,akik általában a forgalommal szemben haladnak,meg hasonlók,de ezek gyorsan kidobásra kerülnek.
Mivel a Sony megvásárolta a Formula 1 játékmegvalósítási jogait, ezért az Electronic Arts féle F1-es szimulációknak hirtelen beffellegzett.
Tehát - sajnos - PC-re nem lesz több Forma1, legfeljebb PS-re. Nemrég ismertem meg az F1 Challenge 2007-et és nekem nagyon bejön, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy Forma1 fan. Multiban még nem próbáltam.
hát igen.
mikor LAN partyztunk, haver hazament mert én gyorsabb voltam, meg beugrott a rajtnál, és nem akart kiállni, inkább nekiment mindekinek, mert mi az h őt kizárják!
Kegyetlen.
lassan mar egy eve nyomom ligaban is jatszok mindenkinek ajanlani tudom
hát igen.
mikor LAN partyztunk, haver hazament mert én gyorsabb voltam, meg beugrott a rajtnál, és nem akart kiállni, inkább nekiment mindekinek, mert mi az h őt kizárják!
Én is 90%-ban a multit nyomtam,ott adja ki magából a játék az összes élvezetet,amit adni tud.Legalábbis szerintem. De elveheti az ember kedvét a multitól,ha olyan barmokkal kerül össze,akik direkt arra mennek,hogy elrontsák a másik versenyét (forgalommal szemben haladás és hasonló jó dolgok).
Elsőre tényleg nehéz volt, de aztán szép lassan bele lehet jönni.A grafika elmegy, de legalább normálisan fut minden gépen.Mondjuk én több időt töltöttem a netes multival mint az egyjátékossal.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.