Gyerekkorában mindenki járta a különböző elhagyott, félelmetes helyeket. Csapatostul indultunk felfedezőútra, hátha találunk valami izgalmasat. Kommandósat játszottunk, játékfegyverrel lőttük egymást....
...ám néha nem várt dolgokra akadtunk.

Biztos többen jártatok már elhagyott házakban, ahol érdekes tárolókra akadtatok. Tulajdonképp bementetek egy szobába, ami tele volt darabokra tépett pornómagazinnal, illetve a sarokban volt egy kupac szar. Gondolkodtatok már el azon, hogy kerülhetett oda?

Ezt a nagy rejtélyt próbálom most felfedni(szintén Garry Newman tollából xD)!

a) variáció:
Egy hobó/drogos úgy döntött, hogy kedvenc lebujában megdolgozza magát. Ám ráunhatott arra, hogy lapoznia kell a pornómagazint, így széttépte, és nézte. Miután megtörtént a cucc, rájött a foshatnék, és könnyített magán.
b) variáció:
Emberünk már a végénél tartott, és az ejakuláció beindultakor véletlenül ránézett a kupac szarra, ami teljesen kiborította, és tönkretette az orgazmusát. Dühében meg széttépte a magazint.
c) variáció:
Ugyanaz az ember járta az elhagyott épületeket, pornót terjesztett, és lerakta a védjegy szarát.

Szóval, bármi is lehetett az indok a pornó/szar kapcsolatában, a mai fiataloknak már nem kell felderítő utakat indítaniuk. Elég ha betöltenek egy felnőtt keresőt.