Aztán jött a csütörtök. Black Temple-ben maradt három boss, Mother Shahraz, az Illidari Council és maga Illidan Stormrage. Iszonyú király kis harc ez utóbbi, ha érdekel, leírom, hogy mit kell csinálni.

Na itt aztán végre potyogtak nekem a cuccok, 3 olyan tárggyal lettem gazdagabb, amelyekre kb. 5 hónapja áhítozom. Kiesett a tier6 vállas, a tier6 mellpáncél és hőn áhítozott pajzsocskám, a Bulwark of Azzinoth. AAAAahahh. :D

Következett Zul’Aman, egy tíz fős instance Ghostland sarkában, ahova alig tudunk mostanában már embert találni guilden belül. Mivel mindenki a fő karakterével jöhet csak, ezért egyetlen célja van csak egy ilyen portyázásnak (nem, nem a tárgyak és a Badge-k), mégpedig az, hogy időben teljesítsük azt, mielőtt kivégzik mind a négy foglyot a pálya négy különböző részén. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, olyan rohamtempót kell diktálni, ahol senki (!) nem halhat meg, teljes csapat-elhalálozásról pedig szó sem lehet. Nem szabad tárgyakért kotorászni a levert szörnyekben, folyamatosan harcban kell lenni, regenerálódni is szinte csak a főszörnyek előtt lehet, vagy még ott sem.

Na tegnap ez nem sikerült. Nem épp tökéletes csapatösszeállítással vágtunk neki, de a legnagyobb gáz az volt, hogy csak 15 másodpercet késtünk az utolsó boss leverésénél, így nem tudtunk a medve hátast megszerezni (ami biztos jutalma annak, ha sikerül időben mindenkit leverni). Ne ez a méreg, nem a cián.

És nálatok hogyan alakulnak a heti raidek?