Na szóval megjött a patch. Érdekes, hogy ha most feltenném a szűz játékot kiegészítővel együtt, akkor több mint 1 gigányi javítást fog letölteni, mielőtt elindulna. Haha, 6 ilyen és megtelt a DVD. Apropó DVD. Ma hajnal felé leadtuk 2008/05-ös számunkat, én persze a DVD-t már közel egy hete, mivel azt külföldön gyártják, ezért kell neki egy kis (?) ráhagyás. Na mindegy, a lényeg, hogy szerintem nagyon f@szányos kis Külvilág rovatot ütöttünk össze a mostani számra, és játéktesztet terén sem kell panaszkodnunk. Szóval érdemes lesz belekukkantanotok. Mint mindig.

Na vissza a WoW-hoz egy picit! Tegnap április elseje volt, amit persze sokan el is felejtetek, milyen jelen alkalomról van szó. Jöttek is a kacsa hírek szép számban. Ezek közül különösen tetszett a Blizzard bejelentése, miszerint készül a konzolos verzió a WoW-ból, Molten Core alcímmel. A trailer láttán szerintem mindenki legalább kétszer elmosolyodik, úgyhogy érdemes kattintani.

Ja és ha már mosolyogni szeretnétek, hadd ajánlom figyelmetekbe a Serious Baby című Youtube-on fellelhető videót, amiben megkérik a gyereket, hogy nézzen gonoszul. Ezt is múlthéten találtam, szerintem nagyon aranyos. De nehogy nekem azt mondjátok, hogy régi! Biztosan az, de tutira van, aki még nem látta. :)



Következő bejegyzésemben pedig csinálok egy addon ajánlót, vagy legalábbis annak első részét. Sokan kérdeztétek, milyen addonokat használom, honnan szedem le őket, na most ideje lesz elárulnom a nagy titkot. Stay tuned.