Kezdjük az elején. Júniusban kézhez kaptam az Age of Conant, tesztelni kellett a kicsikét. Nemrég megjelent számunkban le is írtam tömör véleményemet a játékról, amit szépen, lelkesem nyomtam. Egészen a múlthétig, amikor végleg betelt a pohár. Elértem a 70-es szintet és közben piszkosul meguntam az egészet. A folyamatos grindelést, a hiányzó endgame tartalmat, no meg az értelmetlen, kiegyensúlyozatlan PvP-t. Ha belegondolok, hogy a WoW-ba éveket öltek már a class-ok finomhangolásába, új tartalmak kiadásába, akkor legalább 1 évet kellett volna még csúsznia ennek a játéknak. Az biztos, hogy ha most kellene értékelnem, tutira -10 ponttal végezné. Jöhet a Warhammer Online, na azt most nagyon várom.

Aztán jött a Diablo 3 bejelentés. Bevallom, engem teljesen megzabolázott a három letölthető videó látványa. Első lelkesedésemben rögtön feliratoztam a 20 perces bemutatót és a trailert (a mozi előzetesekkel egyetemben, amit a következő PCG számtól is én csinálok - előre elnézést kérek a Punisher 2 trailerért, remélem az csak DVD-n jön). Naszóval, a game iszonyat jónak igérkezik. Csak a megjelenési dátum miatt félek. Szerintem ez minimum 2010 vége lesz, főleg ha még a Starcraft 2 sem jön ki idén (amit már mikor bejelentettek).



Végezetül pedig múlthéten szert tettem egy Battlefield: Bad Company-ra, amit azóta le sem tudok tenni. Na jó, single player módban nem valami nagy durranás, no de multiban! Tudjátok, ez az a Battefield, amiben rombolható a környezet és csak konzolon jelenik meg. Itt van pár trailer, akit érdekel. A lényeg, hogy Grath pajtással ezt nyomom most napok óta, és iszonyat élvezem. Kontrolleres irányítás ide vagy oda, nekem nagyon bejön a dolog! Jó hát kicsit le van egyszerűsítve az egész a BF2142-höz képest (nincsenek parancsnokok, nem lehet szakaszokból kilépni, belépni másokba, stb.), de az új játékmód és a Xbox Live-os hangkommunikáció mindent ütött nálam. Megyek is haza háborúzni. Akinek van kedve és megvan neki a játék (és van Gold előfizetése online játékhoz), az nyugodtan felvehet friend-listára (jobboldalon ott a gamertag-em), aztán nyomhatunk nagyobb szakaszokban.