Kérjük jelentkezz be!
The Immortal

Sziasztok!

2010. április. 24. 15:38
0 komment

Stephanie Meyer Elipcise

Most látta a The Wolfman c. filmet a mozikban és már nem bírom ki várni az új Twilight mozit. Újra nézni akarom a farkasokat ahogy harcolnak.Most a bevezetőt kihagyom, és rá térek a filmre és az előzetesére, de előbb egy kis tartalom. Igyekszem nem mindent lelőni.
2010. április. 11. 23:28
0 komment

Watchmen képregények

Korábbi posztomba már említettem a képregényeket, de részletesen még nem írtam róluk (most se fogok).
2009. augusztus. 02. 20:27
0 komment

Cubeecraft

Ebben a posztomban egy honlapot ajánlanék Nektek. Ha a rohanó hétköznapokra néhány perc kikapcsolódásra vágynál, akkor mindenkép látogass el erre az oldalra.
2009. július. 10. 20:46
0 komment

Stephenie Meyer New Moon

Megjelent a sorozat második része magyarul ahol megismerkedhetünk a vérfarkasokkal is és a Volturikakkal.
2009. július. 10. 20:03
0 komment

Watchmen képregények

Eddigi képregényes pályafutásom során csak Star Wars, Donald Kacsa és a Hihetetlen Pókember számait lapozgattam és néha el is olvastam. Persze régen még lombtalanításkor találtam pár Batman és Superman füzeteket teljesen jó állapotban azok nagyon tetszettek akkoriban. Most azonban egy komolyabb képregény sorozatott vettem, amely hazánkban három részben adták ki(de biztos máshol is). Ez nem más,...
2009. július. 09. 19:23
0 komment

Nemet mondtam a WoW-ra és igent az életre

Kb két hónappal ezelőtt töröltem le a gépemről a játékok kokainjának nevezett alkotást. Szerencsére a törlés nem volt olyan hosszadalmas, mint a telepítés. A törlést követően talán ott folytatódott az életem, mint mielőtt elkezdtem. Újra társasági életet élek és boldog vagyok! Szerencsére nem hiányoznak a klán insták és a szakmáim meg az ott megismert emberek.
2009. június. 29. 19:35
0 komment

Egy kicsit magamról

Sziasztok! Bence vagyok! Budapesten élek és a Szily Kálmán Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskolába járok immár 2éve, nyomdai szakon. Két nagy álmom, hogy gépmester legyek és, hogy keféljek Jessica Simpsonnal. Anyukám egyedül nevel, már 22éve. Van négy testvérem meg egy gyönyörű kiskutyám. Szabadidőmben szeretek olvasni, moziba járni, játszani. Röviden ennyit. Igyekszem majd nem csak magamról...
2009. június. 27. 14:25
1 komment

Olvastad már? ×