A függőség nálam is megjelent, de csak pár röpke hónapban. Ilyenkor majdnem egész nap a gép előtt punyadtam és a játszáson kívül nem érdekelt semmi még a maszturbálás sem pedig azelőtt meg volt a napi hat-hét ritkán nyolc és nyuszis magazint sem vettem.
A kötelesség tudat nem volt rám jellemző mindent elfelejtettem és a tanulás is nehezebben ment, de azért évvégére négy egészes átlaggal zártam, ami a félévihez képest rontás volt és (gyakran) mindig késtem az első óráról. Ebben az időszakomban nem voltam túl élénk és beszédes és nem igazán találtam magamra kipróbáltam a cigit és az alkoholt, kellett ez néha wipe-eknél és, amikor nem lehettem gépnél. Nikotinfüggőség nem alakult ki nálam viszont gyakran hánytam.

Szerencsére én még időben abba hagytam, játék megismeréséhez (még nem játszottam RPG-vel és még MMO játékkal sem) haverjaim tanácsára egy tört szerverrel kezdtem ajánlottak egyet ahol gyors a fejlődés. Ez után úgy lett volna, hogy legális szerre megyek, mint Ők, de erről inkább lemondtam. Azóta normális emberi életet élek.
Üdv,Bence