Igazából a történetről nem írók semmit, egyrészt azért mert ujjat nem tudnék mondani senkinek más rész, azért mert akit érdekel, a story az már úgyis tudja.

Mint tudjuk 12 részből áll és mindegyik fejezetnek van címe. Ha elértünk az utolsó laphoz kapunk az adott részhez passzoló idézetett. Mindegyik fejezetet, kivéve az utolsót bepillanthatunk például újság cikkekbe, amikből még többet meg tudunk a szereplőkből. Dreiberg (második Éji bagoly) madár szeretetéről is olvashatunk és ebből meg tudjuk mi inspirálta Archit. Olvashatunk még Rorschachról pszichiátriai jelentést és meg tudunk egy csomó újdonságot a gyerek koráról. Megtudjuk még hogyan készült a vagány maszkja. Hollis Manson könyvéből is kapunk pár részletett.

23 éve illusztrálta Dave Gibbson, de a rajzai még mindig szemet gyönyörködtetők.
Eddig kétszer olvastam el és most vár nagyon várom a dvd megjelenést. A gyűjtői kiadásokból én egy Dr Manhattan-es maszk kiadással szemezgetek nagyon. Tudom, van (lesz) Rorschach-os változat is, de nekem Manhattan a kedvenc karakterem Blake-n kívül. Legnagyobb vágyam majd a film újbóli megtekintésekor az, hogy tökéletes HD tv-n élvezem. Blue ray lejátszom, már van a sonynak köszönhetően csak tv hiányzik. Majd egyszer.

Rólam
Most egy kis nem ide tartozó dolgok osztanék meg veletek. Nyári munkára mentem, aminek köszönhetően kevesebbet tudok gép előtt tölteni, ennek örülök meg nem is.
Amiért nem örülök az, hogy mindjárt suli pluszba nálam valami extra gyorsasággal száguld az idő és szeptembertől korlátozott lehetőségeim lesznek. Tesóim közül ketten a számító gépet tanulásra használja és ilyenkor meg mindenki haza özönlik három és négy között és akkor a tv-t se használhatom játékra, de ez nem nagy baj, mert nap közbe én is az iskolával foglalkozom, de este, amikor elkészülök, jól esne egy kis kikapcsolódás akkor meg jön a szokásos szöveg (ismeritek Ti is). Most a MotorStrom-mal játszok, mert végre sikerült nagyon kedvező áron hozzá jutnom. Az irányítást már elsajátítottam már csak törés nélkül kell végig mennem a fesztiválokon, ami kicsit nehéz. Amit a posztom végére eszembe jutott még a zene. Megszeretem Lady Gagát most is ebben a pillanatban a Just Dance és a Paparazzi váltogatják egymást. Ennyit mára .
Sziasztok!